SPRING SUMMER 2022

Afspil

Nyd sommerens energi, og lad dig rive med af den. Naturen blomstrer, solen genoplader dine batterier, og stærke farver giver dig ny motivation. Find inspiration i vores nye kollektion, og se frem til festlige sommerøjeblikke fuld af grin, glæde og kærlighed.

Hver sommer har man brug for en perfekt overdel. Du ved, den lækreste, blødeste økobomuld, en casual pasform, som passer til alt og en farve, der simpelthen bare får dig til at stråle. Og det bedste er: Vi har en hel kollektion med dem.


Intet passer bedre til den blå sommerhimmel som vores lette denim. Vores modeller og vaskeeffekter er for øvrigt ikke kun trendy, de er også dit statement for bæredygtighed.

Stilfuld, men alligevel ukompliceret. Med et afslappet urbant look og klare linjer er vores nyheder helt perfekte til at hilse de allerførste sommerdage velkommen.


BEHIND THE SCENES


Vi har store planer for sommeren 2022. En ny kampagne. Tidssvarende. Positiv. Modig. Stærke billeder, produceret i Esprits studio, indfanger sommerens stemning. Kast et eksklusivt blik bag kulisserne.