new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Moderigtigt ventetøj fra Esprit

I en tid, hvor alting pludselig er anderledes, er der først og fremmest en ting, vi ønsker – at beholde vores helt personlige look. Den tid, hvor den gravide mave blev skjult under løsthængende kjoler og formløse overdele, er forbi. Nutidens modetøj til gravide vil vise kvindelighed, understrege former og bekende farve. Hvad enten det er afslappet i en bomuldstunika til smalle jeans eller sexet og feminint i en knælang jersey-kjole: Vores individuelle stil giver os friheden til hele tiden at forvandle os og giver samtidigt sikkerhed for, at nogle ting bliver ved med at være, som de er. Med vores vidunderlige mode til gravide og mødre oplever du en spændende tid på din helt egen måde.

Strålende smuk med nye former

Kun et par uger mere på jobbet, så står den endelig på afslapning – men først er der lige så livligt på kontoret som altid. Før det bliver babytid, er der stadig en masse projekter, der skal afsluttes. Ventetøj og business-chik behøver ikke at være modsætninger. Afslappet i stretch-bukser af bomuld til en slå-om-top eller bekvem og stilfuld i en stretch-nederdel til en lang pullover klarer du uden problemer lange dage på kontoret og med det samme gode humør som altid. Om aftenen er der kun lige tid til en hurtig bid mad og til at klæde om – i dag skal du for første gang til graviditets yoga. Sporty-bekvem i leggings eller capri og en stretch-tank-top nyder du de bløde, flydende bevægelser, føler, hvordan alle muskler efterhånden løsnes og nyder den fuldstændige afslapning. Efter yoga timen er der lidt tid til at udveksle erfaringer med de andre kvinder, inden du tager din empire-frakke på og begiver dig hjemad.

Afslappet, elegant og vidunderlig feminin – Stilfuld ventetøj, der passer til dig

Den sidste dag på kontoret er klaret – du savner næsten allerede den livlige aktivitet og kollegerne. Men der er stadig så meget, der skal gøres! I dag skal du endelig have købt en babyseng. Til så principielle beslutninger har du brug for tid og selvfølgelig din bedste venindes råd. Bekvem i jeans-nederdel med linning over maven eller en slå-om nederdel til en top i smalt snit bliver turen til babybutikken helt af sig selv til en lang, fornøjelig eftermiddag. Om aftenen, når den fine lille seng er samlet og anbragt i det næsten færdige børneværelse, er det tid til at slappe af på sofaen. I leggings med linning under maven, en enkel stretch-shirt og en blød og dejlig cardigan gør du dig det bekvemt med mange puder i ryggen. Med stille musik, en stor kande te og kiks finder du ro til eftertænksomhed og drømmerier. Fritid betyder også tid til lange gåture i skoven eller ved vandet, alene eller med din kæreste. I bekvemme jeans med linned over maven og en enkel pullover med V-udskæring og cashmere tager du en dyb indånding, nyder naturen og bruger tiden til at snakke om alt det, der skal ske i de næste uger. Dagen slutter perfekt med en romantisk middag på din yndlingsrestaurant. Endnu kan I nyde tosomheden fuldt og helt. I en kropsnær kjole af viskose-stretch eller en lang jersey-kjole og en flot finstrik-cardigan sidder I længe sammen ved den dejlige mad, nyder stemningen i det lille lokale, ler og udmaler den spændende tid, der kommer.

Glæd dig til den særlige tid, der ligger foran dig. Meget bliver anderledes – men du forbliver også tro mod din stil, når babyen er kommet til verden. Med stilfulde amme-toppe og kjoler, du har det godt i, og med funktionelle og alligevel feminine amme-bh'er bliver livet behageligt praktisk og lidt dejligere for mødrene. Nyd den vidunderlige tid og dine personlige lykkelige øjeblikke med gennemtænkt og praktisk graviditets- og amme-mode fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...