new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Habitnederdele fra Esprit

Habitnederdele kombinerer det formelle med det feminine, det stringente med det afslappede. Afslappet chik på kontoret eller afvekslende outfits til formelle anledninger, sildebensmønster, bomuld eller uldmiks, læg, lynlåse eller two-tone: Habitnederdele fås i et væld af forskellige snit og materialer og giver os mulighed for hele tiden at skabe nye look. Klassisk knælang? Moderne i let kort snit? Lærredsmiks med pumps eller nederdel i uld med støvler? Glem standardlooket til kontoret - vores formal wear skal være afvekslende og individuelt.

Feminin formel stil med et afslappet udtryk

Det er din store dag - endelig skal du til samtale om dit drømmejob i et lille, meget anset firma. Stillingsbeskrivelsen er som skrevet til dig, dine idéer og din erfaring passer perfekt til firmaets krav. Ti minutter for tidligt står du foran døren til et charmerende hus i Jugendstil, i en mørkeblå pencilskirt af viskosemiks, en enkel top og en lys kort blazer. I det lyse mødelokale taler du længe med chefen og en af projektlederne. Det betaler sig, at du har forberedt dig så godt: Chefen takker for den gode samtale og lover at vende tilbage til dig i løbet af et par dage. For at klare ventetiden sørger du for at foretage dig en masse: Træning i centeret rundt om hjørnet, shopping med din lillesøster, besøg hos en tidligere arbejdskollega - og i eftermiddag skal du mødes med en god ven på en café. I en afslappet tweed-nederdel og en trøje i kashmir har du lige sat dig ned på den smarte espressobar, da din telefon ringer. Det bliver en kort samtale - i næste måned starter du på dit drømmejob.

Klassiske, trendy, individuelle - habitnederdele er mere end business-standard

Du starter på din første arbejdsdag. Du er klædt diskret og business-chik i en let nederdel i uldmiks og en silkebluse. Du møder du først dine kolleger og glæder dig over at blive budt hjertelig velkommen. Din teamleder fortæller dig om den kommende tids projekter, snakker med dig om alle detaljerne og vil gerne høre dine idéer. Med mange informationer og nye indtryk flyver dagen af sted - og da du går hjem om aftenen, glæder du dig allerede til næste dag. Selv om du er træt, skal din bedste veninde høre alt om den første dag på dit nye job. I aftaler spontant at mødes på en smart lille tapasbar. Efter et hurtigt brusebad og en lynomklædning tager du af sted, i en mørk stretch-nederdel, læderstøvler og en jersey-top med blødt fald. Din veninde, stadig i sort business-nederdel og stretch-bluse, venter allerede i baren med to glas vin og vil straks høre alle detaljer. I den afslappede atmosfære i baren sidder I længe sammen og fejrer din succes. Den første uge på jobbet går med møder og med at lære dine nye opgaver at kende. Men der bliver ikke megen tid til tilvænning - allerede om fredagen præsenterer du konceptet til et nyt projekt, som du sammen med en kollega er ansvarlig for. Enkelt og elegant, i pumps, en nålestribet nederdel og en sort blazer med smalt snit, tager du og din kollega af sted til kunden og gennemgår i taxaen alle detaljer endnu en gang. Men du har slet ingen grund til at være nervøs - præsentationen bliver en stor succes. På vej tilbage til kontoret aftaler du at mødes med din kollega i en ny bar for at fejre det og glæde jer til den spændende tid, der venter.

Vis mere...
Vis mindre...