new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Longsleeves fra Esprit

Langærmede shirts til mænd er meget mere end bekvem påklædning, de er alsidige basics, som er lige velegnede til en afslappet dag derhjemme som til fodboldkampen i parken eller hverdagen på kontoret. En enkel langærmet shirt til afslappede chinos eller en polo longsleeve under en mørk jakke – den langærmede variant af den klassiske T-shirt til herrer er meget alsidig, også hvad materialer og snit angår. Krave eller knapstolpe, linning eller hætte, alt kan lade sig gøre – og som skabt til rå, casual styles.

Longsleeves – mange forskellige styles, mange kombinationsmuligheder

Nu er dagen for din længe planlagte flytning kommet – med alt dit habengut går turen til en ny by. Et par af dine gode venner har som en selvfølge lovet at hjælpe med råd og dåd. I en longsleeve i bomuld og vintage-jeans sidder du tidligt om morgenen på en af de pakkede flyttekasser i din næsten tomme lejlighed sammen med din bedste ven og en arbejdskollega og venter på flyttebilen. Med en stor kop kaffe i hånden overvejer du, hvordan det er bedst at pakke vognen. Ved lyden af et langtrukkent bilhorn springer I alle tre op som på kommando – så er flyttebilen kommet. Nu kan I komme i gang: Uden problemer tager du og din kollega fat i den tunge, gamle lædersofa, mens din ven snupper siderne til klædeskabet på vej ned ad trappen. I samme øjeblik som du kommer ud med det første læs, åbner din ven, der har hentet flyttebilen, bagdøren inde fra vognen. Han griner bredt og begynder at smøge ærmerne op på sin Henley shirt.

I de næste par timer lægger alle sig i selen, og der bliver pakket og stablet. Din arbejdskollega, der har påtaget sig at bære kasserne med bøger ned i bilen, kommer for fjerde gang op ad trappen til din tredjesals lejlighed og skifter hurtigt sin langærmede layer shirt ud med en af dine T-shirts i bomuld – heldigvis er taskerne med tøj endnu ikke lagt ud i bilen. Med teamwork og masser af sjov går alt som smurt, så I er klar til at køre allerede ved middagstid. Men før I tager af sted, skal I have noget at styrke jer på. Din bedste ven tørrer støvet af sin ribbede longsleeve i jersey og tager af sted for at hente de bestilte pizzaer. For sidste gang sidder I sammen i den nu helt tomme lejlighed, spiser og snakker om de mange oplevelser og minder, der er knyttet til rummene. Så er det nok med sentimentaliteten – pizzaæskerne er tomme, og det er tid til at komme af sted. Du siger din kollega en stor tak og sætter dig sammen med dine to venner ind i flyttebilen. To timers kørsel ligger foran jer. Du har næppe startet motoren, før din bedste ven lægger sit yndlingsbånd med mikset musik i, og med en underlig blanding af fortrolighed og glad forventning kører du ud på motorvejen.

Bekvem pasform med markant touch – langærmede shirts til mænd

I den sene eftermiddagssol drejer du ind på den lille sidegade med de mange træer, hvor din nye lejlighed ligger. Du parkerer bilen foran hoveddøren, og I begynder straks at flytte tingene ind i lejligheden. Kasser og møbler, der er skilt ad, din yndlingsstol og tasker med tøj og sko – hurtigt får I båret alt op på anden sal og placeret nogenlunde i de rigtige rum. Mens den ene af vennerne som den første hopper under bruseren, samler du og din anden ven sengen og klædeskabet. Hurtigt finder du noget rent tøj i din taske til dine venner, så I kan kigge forbi i en af de små barer i kvarteret. En af vennerne får en longsleeve med V-neck, den anden en langærmet polo med fin knapstolpe. I strålende humør og med ny energi tager I af sted og finder hurtigt et hyggeligt værtshus, hvor I fejrer, at dagen er forløbet så godt. Da du sent om aftenen går i seng, er du glad for, at du har så gode venner – og du glæder dig til alt det nye, der ligger foran dig.

Vis mere...
Vis mindre...