#ReimagineLife

Mærk den nye lethed på huden, og nyd den nye sæson med alle dine sanser. Det gør du let med styles af super behagelig økologisk bomuld og bæredygtig hør. De er 100% biologiske, har et lavt vandforbrug og køler om sommeren. Vi er forelskede. Er du også?

SS21_04_02-1912
SS21_04_04-3451
SS21_03_09_3313

Frisk vind

Ubesværet flair i strålende hvidt og maritimt blåt. Looks til hygge, afslapning og fritid - så du kan gøre mere af alt det, der gør dig virkeligt lykkeligt.

Anna Schürrle

The joy of positive living - glæden ved en positiv livsstil - betyder at gøre flere af de ting, du elsker. Som virksomhedsejer, forfatter og travl mor fortrækker Anna en casual stil, som både er fleksibel og komfortabel.

Andres Velencoso

The joy of positive living - glæden ved en positiv livsstil - betyder at finde tilliden i sig selv. Andres’ passion er kreativitet og en afbalanceret livsstil. Hans tøj skal være lige så fleksibelt som hans livsstil.

Inspireret af fortiden, omstylet til fremtiden

#ReimagineLife genspejler 30 års modehistorie, der er præget af bæredygtidhed. Vi er blevet inspireret af vores arkiver fra 1990erne - nu griber vi fat i fremtiden med vores typiske positive livssyn, med moderne pasformer, innovative, bæredygtige stoffer og særligt fokus på bærekomfort, og vi byder den nye nutid velkommen. Find styles, som du føler dig godt tilpas i, og som får dig til at se fantastisk ud.

SFCC_Article_1
SS21_denim_02_0818 (1)

Vores ikoniske denim shirt har fået et nyt design som stylet statement shacket.

SFCC_Article_5
SS21_03_09_3431

Vores ikoniske stribede T-shirt i nyt design med moderne snit og af bæredygtigt produceret superblødt økologisk bomuld. 

SFCC_Article_3
SS21_03_05_4718 (1)

Vores ikoniske pullover har fået et nyt design af åndbar, let hør, der føles dejligt på huden.