new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Chinos til herrer fra Esprit

Chinos er altid moderne, fordi de altid kan fortolkes og kombineres på nye måder. Løse chinos i casual fit er perfekte til lange gåture, mens enkle chinos i slim fit kombineret med en blazer gør sig også godt til forretningsmøder. Ud over forskellige snit fås de også i et væld af materialer: Chinos i tæt bomuldstwill eller blødt fløjl er robuste og holder i årevis. Desuden sørger en bred vifte af moderne farver for, at chinos til herrer er ægte klassikere. Alt efter lyst og humør fremhæver mørkegrønne chinos eller chinos i en cool grå farve lige præcist det, der passer til vores stil.

Casual og smarte: Chinos til herrer

Det er fredag, klokken er 17 – og du kan rent faktisk starte weekenden præcist. Du fik dit projekt færdigt til tiden – så sent som i formiddags kl. 10 holdt du den afsluttende præsentation, iført en blazer i ren ny uld og smalle chinos i blødt tweed-look. Du kan være godt tilfreds og i ro og mag og veloplagt kan du nu forberede dig på nye opgaver. Men først er der andet på programmet: Slappe af, stresse af og tanke ny energi. Og hvad kan være bedre til det end en weekendtur ud i naturen? Din ældste og bedste ven og hans kone har inviteret dig til at besøge dem i deres sommerhus i weekenden. Din ven hilser dig velkommen og giver dig et ordentligt kram. Han er iført en mørkeblå strik-trøje og robuste chinos i fløjl, og du hænger straks din business-blazer i garderoben og tager i stedet en bekvem cardigan på. Din vens kone er ude for at ordne indkøb til weekenden, så han viser dig rundt i sommerhuset. Det er et hyggeligt hus med en rustik charme og udstråling. Det ligger direkte ned til en stor sø og er omgivet af tæt skov. Perfekt til en afslappet weekend. Efter en dejlig middag sidder I om aftenen foran pejsen og snakker godt og rart sammen. Næste morgen vågner du ved solopgang og føler dig frisk og udhvilet. Iført chinos i bomuldstwill og en zipp-hoodie i groft strik er du klar til den planlagte vandretur med din ven. Hans kone vil i dag hellere blive hjemme, så du og din ven begiver jer af sted med rygsækken fyldt med sandwiches og en termokande med varm kaffe. I når hurtigt et udsigtspunkt, hvor I med en kop skoldhed kaffe i hånden nyder de første solstråler, der bryder igennem morgendisen. I vandrer hele dagen, og da I i skumringen kommer tilbage til sommerhuset, bliver I modtaget med en herlig middag.

Chinos til herrer får os altid til at se godt ud

Næste dag har I planlagt en udflugt til den anden side af søen, som skal afsluttes med middag på en fremragende restaurant i området. I chinos i blødt flonel og en cardigan i merinould føler du dig lige så godt tilpas på den elegante restaurant som på gåturen langs søen bagefter. Den dejlige weekend er allerede ved at være slut, men om aftenen foran pejsen beslutter I, at I fremover vil tilbringe mange flere weekender sammen her ved søen.

Vis mere...
Vis mindre...