new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jakkesæt til herrer fra Esprit

Jakkesæt og herreblazere er de ubestridte klassikere til det formelle outfit til kontoret eller til særlige lejligheder. Men hvem siger, at klassikere ikke også kan vise sig fra en helt ny side? I fløjl eller strik-look, afslappet snit og kombineret med en cardigan, jeans eller chinos er jakkesæt til herrer et virkeligt must-have til en bekvem afslappet stil med personlig touch. Det er tid til at skabe lidt afveksling i vores business-outfits – med kvalitetsjakkesæt og -blazere til herrer, der sidder perfekt og kan kombineres med forskellige accessories på nye måder. Formal wear, som skabt til os.

Formel stil med afslappet touch: Business wear, som vi gerne vil have det.

Mandagen starter tidligt. Efter en kort afstikker til fitnesscenteret tager du direkte på arbejde. Der er planlagt en todages forretningsrejse til Berlin i slutningen af ugen, og der er masser at forberede. I et diskret slim fit jakkesæt i uldmiks til en smalstribet skjorte i bomuld sidder du i jeres lille team, hvor I sammen arbejder på præsentationen og planlægger ugen. Ved en middag sammen med to kolleger i thai-restauranten om hjørnet slutter ugens første dag. Om tirsdagen er der ikke megen tid til at finpudse præsentationen. Det meste af dagen skal bruges til et møde med en kunde ude i byen omkring et nyt projekt. I en mørk, taljeret blazer i uldmiks og regular fit habitbukser ankommer du til kundens kontor, og resten af dagen går med udførlig briefing og planlægning af projektet. I frokostpausen har du lige tid til at ringe til din bedste ven: I aften fejrer han sin fødselsdag i jeres fælles yndlingsbar. En fremragende jazz-bar, en særlig anledning – helt perfekt til en afslappet-formel stil. I en lys blazer i college-stil, kombineret med mørke denim jeans og boots nyder du en lang, glad aften med live-musik og masser af latter.

Denim, fløjl og strik: Herreblazere i moderne casual look

Om onsdagen skal de sidste forberedelser klares. Ingen kundemøder – i dag starter arbejdsdagen afslappet i en blazer af bomuld i smalt snit, som kontrast kombineret med farvede jeans. Sammen med teamet gennemgår du endnu engang detaljerne i den færdige præsentation og holder telefonmøde om det nøjagtige forløb af de næste to dage. Sent om eftermiddagen checker du fly- og hotelbestillingerne, før du ved fyraften tager en lang løbetur igennem parken. Om torsdagen skal du flyve meget tidligt om morgenen. Præcis kl. 10 bliver du og to kolleger budt velkommen hos den nye forretningsforbindelse i Berlin. Passende til den officielle lejlighed er du iført en diskret blazer i ren uld med mørke slim fit habitbukser og klassiske lædersko. Det flotte sæt er let og bekvemt, også selv om dette første møde tager hele dagen. Først sent om eftermiddagen checker du ind på dit hotel. Efter et hurtigt brusebad er du på farten igen for at mødes med en gammel veninde, som har boet i Berlin længe. I vintag-look med en blazer i fløjl i smalt snit over en pullover med V-udskæring og bukser i bomuld sidder du længe sammen med din veninde i den lille restaurant og udveksler nyheder fra de sidste måneder. Efter de første samtaler den foregående dag, og hvor I har lært hinanden at kende, går fredagen med meget konstruktive møder og lange, intensive samtaler. Klassisk og alligevel moderne i sort habit i stretch-komfort arbejder du og de andre hele dagen på at udarbejde et koncept for samarbejdet. Det bliver aften, før du og dine kolleger tager afsked – tilfredse og med mange nye indtryk. De kommende uger vil bringe meget nyt med sig – du er fast besluttet på at udnytte de chancer, der byder sig.

Vis mere...
Vis mindre...