new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Habitbukser til herrer fra Esprit

Habitbukser til herrer er ægte essentials i vores garderobe, fordi de altid sætter standarden for det, der passer til anledningen og til vores individuelle stil. Klassiske habitbukser i regular fit er perfekte til kontoret, og enkle habitbukser i slim fit og jakke gør sig også godt i den elegante lounge-bar om aftenen. Ud over forskellige snit fås de også i et væld af materialer: Habitbukser i tæt flonel er både varme og elegante, habitbukser i blødt uldmiks passer til alle årstider, og habitbukser i let bomuldslærred er behageligt kølige i varmt vejr. Habitbukser til herrer kan nemt kombineres efter anledningen og efter, hvad vi lige har lyst til.

Fremragende valg: Habitbukser til herrer

En gang imellem flyver arbejdsugen bare af sted. Om mandagen har du dit første møde med en potentiel ny kunde. Atmosfæren er en smule kølig i starten, men det lader du dig ikke gå på af. I habitbukser med tæt indvævede nålestriber og matchende jakke præsenterer du dine forslag på en rolig, men engageret måde. Med selvtillid og din faglige kunnen lykkes det dig hurtigt at overbevise kunden. Efter den gode start på ugen er du fuld af energi. Du har en frokostaftale med en gammel bekendt, som du tilfældigt stødte på i sidste uge. Han arbejder på et lille bureau lige i nærheden af dig, så I har spontant aftalt at spise frokost sammen. I den senere tid havde du egentlig mistet forbindelsen med ham, så du er spændt på at høre, hvad han har oplevet i den mellemliggende tid. Da du træder ind i den temmelig overfyldte restaurant, ser du ham straks siddende afslappet i baren iført smalle habitbukser i uldmiks og en sort rullekravetrøje. Mens I nyder en lækker pastaret og et glas let hvidvin, snakker I om alt det, der er sket, siden I mødtes sidst. Du mærker hurtigt, at I stadigt har meget til fælles. Da din frokostpause ikke er lang nok til, at I kan få snakket om alt, aftaler I at mødes på en populær bar om fredagen efter arbejdet.

Kvalitet og stil: Habitbukser til herrer fra Esprit

På fredag kl. 10 skal du præsentere dit nye projekt. I dagene op til arbejder du koncentreret og intensivt på projektet, for der var egentlig brug for mere tid til at forberede det. På disse dage er du først sent færdig med arbejdet, og derhjemme skifter du dine klassiske bukser i ren ny uld og din skjorte ud med træningsbukser og en hoodie, så du kan klare tankerne med en rask løbetur. Fredag morgen tager du af sted til din præsentation, iført en elegant grå blazer i ren ny uld og smalle habitbukser i blødt flonel-look. Kunderne og dit team er begejstrede, og præsentationen bliver uden videre inddraget i planlægningen af de næste faser af projektet. Du kan være godt tilfreds med dit arbejde og nu helt afslappet forberede dig på de nye opgaver. Men først er det weekend. Da du som aftalt ankommer til baren om aftenen, bliver du mødt af højlydte hilsener. Din bekendt, der igen er meget stilfuld i habitbukser i slim fit og en smal blazer, har taget fire andre kammerater fra jeres gamle klike med. Stemningen bliver straks munter, weekenden kan begynde.

Vis mere...
Vis mindre...