new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrejeans fra Esprit

Jeans er en klassiker og altid ved vores side. Akkurat lige som vores bedste venner følger de os fra børnehaven, i skoletiden og hele vores liv, de er uadskilleligt forbundet med vores personlighed og vores egen stil. Klassiske 5-pocket herrejeans eller slim fit, afslappet i kraftig, mørk denim eller trendy i jeans i farvet denim med smalt snit – jeans giver os uendeligt mange muligheder for afslappede, altid nye outfits. Ekstremt forskellige, alsidige og helt uundværlige: Sådan er vores bedste venner – og sådan er jeans til herrer.

Fantastisk multifunktionelle og forrest i garderoben – jeans til herrer

På kontoret nærmer din fyraften sig. Mens du svarer på de sidste e-mails og aftaler møderne i næste uge, glider dit blik hele tiden over på uret: Så snart weekenden starter, tager du af sted til Barcelona med tre nære venner. I har alle kendt hinanden i årevis og har mange historier, der knytter jer sammen – der er ingen andre, du hellere vil udforske en ny by med. Kontordøren lukker sig bag dig, og eventyret begynder. Hjemme er der kun tid til et hurtigt brusebad og lidt mad, så pakker du i al hastighed din taske. Et par moderne shirts og smarte vintage-jeans er et absolut must til et besøg i en fashion-metropol. Din bedste ven henter dig i taxaen, og i afslappet weekend-outfit med used-jeans, sneakers og en zip-hoodie i bomuld går turen til lufthavnen i højt humør. Efter et par timers flyvning og en taxatur ankommer du til dit hotel midt i det livlige Gracia-kvarter og selv om det allerede er mørkt, pulserer livet i gaderne. I føler stemningen som i gamle dage. Løsslupne og i rigtig godt humør slentrer I gennem kvarteret og ender i en lillebitte klub i en af de små sidegader. I bomuld-stretch-jeans i farvet denim til en afslappet shirt passer du perfekt ind i den særlige, unge stemning i den lille bar. Det bliver sent om natten, før I tager tilbage til hotellet.

Classic denim, stretch eller moderne farver – jeans er lige så alsidige som vi selv er det.

Næste dag starter med god morgenmad, masser af kaffe og store planer. Efter megen snak frem og tilbage beslutter I jer for en tur til det gotiske kvarter. I T-shirt og straight-fit used-jeans slentrer du sammen med vennerne rundt i de små gader, forbi mægtige katedraler og holder til sidst en frokostpause på Placa Reial. Ved et lille bord midt i det farverige gadeliv flyver tiden af sted med at kigge, snakke og le. Det er allerede eftermiddag, da I begynder at gå tilbage til hotellet. På et gadehjørne helt tilfældigt ser I en reklame for åbningen af en restaurant: ”Alt godt fra havet på spansk manér, dertil live-musik på en fantastisk tagterrasse” – den perfekte plan for jeres sidste aften i byen. Et kort stop på hotellet, og så skal I afsted igen. I en smalstribet skjorte til jeans af vasket denim med smalt snit nyder du og dine venner den milde aften med fantastisk mad og autentisk spansk musik. En aften, som I vil huske længe og en aften, der er som skabt til at fejre jeres venskab.

Den sidste dag står der afslapning på programmet. I har hele formiddagen til en tur til Playa de Sant Sebastià. I mørke 5-pocket-jeans og en enkel pullover i bomuld med V-udskæring går du sammen med dine venner langs vandet, døser i det varme sand og nyder den friske havbrise. I får lidt at spise i en lille tapasbar på promenaden, så går turen tilbage til hotellet og derefter til lufthavnen. Mens du ser, hvordan landskabet under dig bliver mindre og mindre, lader du de sidste dage passere revy – så er det tid til at planlægge den næste tur sammen med dine venner.

Vis mere...
Vis mindre...