new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herreskjorter fra Esprit

Intet er så basic og samtidigt så markant som den klassiske herreskjorte. Der er vel næppe noget, der på en så enkel måde får os til at se godt ud og samtidigt er så naturligt bekvemt. Med en mangfoldighed af smarte skjorter til herrer har vi det perfekte outfit til enhver lejlighed. Afslappet button-down-skjorte til lyse chinos og halvsko, ternet skjorte med used jeans og sneakers, skjorte i bomuld i smalt snit til business-bukser – alt er muligt, og alt er hele tiden nyt. Dit personlige yndlingssnit, den optimale pasform, langærmet eller kortærmet, forstærket krave eller brystlomme – du bestemmer helt selv, hvad der passer dig bedst. Alle disse muligheder og mange flere gør herreskjorter til et fashion-must-have for enhver mand – i alle varianter fra trendy til formel.

Skjorter – afslappet business-style og casual hverdags-look

New Yorks skyline er betagende smuk. Især på denne klare efterårsdag, hvor Central Park stikker ud fra de grå husrækker som en munter farveklat. Stadig i business-outfit, i en lyseblå skjorte i bomuld og en elegant blazer i ren uld, står du om eftermiddagen på udsigtsplatformen i Empire State Building og nyder det fantastiske vue ud over byen. Du har været her i en uge i forretninger, og nu har dutaget dig tid til at nyde dette særlige øjeblik for at fejre de vellykkede forhandlinger. Det er din næstsidste dag i New York, i aften skal du for sidste gang spise middag med din kollega fra den amerikanske partnervirksomhed. Elegant og afslappet, i en two-tone-skjorte i smalt snit og sorte business-bukser, sidder du i den afslappede, stilfulde atmosfære på en populær fiskerestaurant på Upper East Side, smager på din grillede sværdfisk og aftaler de sidste detaljer med din amerikanske kollega. Han er lige så tilfreds med resultatet af jeres samarbejde som du er. Da alt det nødvendige er ordnet, inviterer han dig spontant til at komme med ham og hans søn til en kamp med New York Giants i morgen eftermiddag. Amerikansk fodbold på de bedste pladser – den mulighed får du nok ikke igen foreløbig. Med alt, hvad der står på jeres firkantede bord, forklarer din kollega hurtigt de vigtigste regler i amerikansk fodbold, før I tager afsked. Da du næste dag iført en afslappet stribet skjorte og chinos sidder på stadionet, hvor der er en fantastisk stemning, mærker du, at hans lille foredrag om taktik har været nyttigt. Begejstret følger du de hårde tacklinger og raffinerede pass blokke, og indimellem forklarer dine to ledsagere lidt om den taktik, som spillerne bruger. Ved det sidste afgørende touchdown få sekunder før kampen fløjtes af, står du med armene i vejret ligesom alle de andre tilskuere. Det er sent om eftermiddagen, da du med et fast håndtryk og de bedste hilsner til kollegerne derhjemme bliver sat af ved hotellet. Oppe på værelset tager du et hurtigt brusebad, og i en mørk stretch-skjorte og slim fit jeans slentrer du så igennem gaderne i det livlige kvarter. Denne sidste aften går du rundt i byen, indtil det er helt mørkt, og de mange lys og blinkende reklameskilte og den uophørlige støj fra trafikken skaber den baggrund, der er så typisk for New York.

Robust, casual, cool – skjorter til herrer fås i alle styles

Så er det din sidste morgen i The Big Apple. Du starter dagen med en lang gåtur igennem Battery Park. Helt afslappet, i en skjorte i blød flonel, zip hoodie og mørke denim jeans, indånder du endnu en gang den klare, kølige luft og nyder synet af Frihedsgudinden, og så er det tid til at pakke. Du er næsten klar til at tage af sted, og du står allerede i lobbyen i en afslappet skjorte i bomuld og stretch-bukser, da du får en sms med et billede af en typisk New York hotdog-bod. Din kollega befinder sig kun et par gader væk og skriver, at du absolut skal prøve de legendariske hotdogs fra denne bod, før du tager af sted. Med din rejsetaske i hånden går du tværs igennem en lille park og når hurtigt dit mål. På et øjeblik står du med en klassisk hotdog i hånden – og det var virkelig værd at prøve denne specialitet. Da du lidt efter sidder i taxaen på vej til lufthavnen, tænker du tilbage på denne spændende uge og glæder dig allerede til dit næste besøg.

Vis mere...
Vis mindre...