new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Swim- og beachwear til herrer fra Esprit

Badetøj til herrer skal byde på mere end bare behagelige materialer: Badebukser, swim-slips og beach-shorts skal passe til vores stil med et godt snit og moderne print. Enkelte swim-slips eller iøjnefaldende beach-shorts, badeshorts i kropsnært snit eller shorts i afslappet bermuda-style – vi forventer, at vores beach- og swimwear passer til os og kan klare alle vores aktiviteter. For bademode er sportswear, og vi stiller store krav til det, hvad enten det er til beachvolley, afslapning på stranden eller når vi svømmer vores baner.

Sporty og smart: Badetøj til herrer

Lørdag morgen spiller du og dine venner egentlig altid fodbold på det store græsareal i parken, ligegyldigt hvordan vejret er. Men i denne uge gør I en undtagelse: I har aftalt en tur i svømmehallen i stedet for. Sports-shortsene bliver derfor i skabet, og du overvejer hurtigt, hvad du skal bruge. Mens du leder efter dine badebukser, falder du over dine beach-shorts med det smarte print, som du havde med på din sidste ferie ved havet. Det bringer minder tilbage om de solvarme sand og det kølige vand. Men i dag pakker du i stedet dine enkle sorte badeshorts ned i sportstasken sammen med håndklæde og kropsshampoo. I har aftalt at mødes klokken 11 i svømmehallen, men ligesom til fodboldkampene kommer de andre dryssende lidt efter lidt. Sammen med et par af vennerne går du ud for at klæde om, de andre kommer jo nok om lidt. I omklædningsrummet opdager den ene af dine venner, at han har glemt at få badebukser med. Du ler, for han er berømt for sin glemsomhed. Mens din ven forhører sig i receptionen, om han kan leje eller købe et par badebukser, går du ud i bruserummet. Det kolde brusebad er herligt og gør dig helt vågen. Inde i svømmehallen er det noget køligere, end du havde regnet med, men du får hurtigt varmen ved at svømme et par baner.

Lige din stil: Beach- og swimwear fra Esprit

Indimellem snakker du lidt med dine venner – et par af dem vil hellere sidde på bassinkanten end svømme i det kølige vand. To af dine venner overtaler bademesteren til at åbne udspringstårnet. Der bliver hurtigt en lang kø foran trappen op til vipperne. Foran dig står to mænd i vide bermudashorts med iøjnefaldende print, som højlydt fjoller rundt og fortæller vittigheder. Men da det endelig er deres tur, og de skal beslutte, om de vil springe fra 3 eller 5 m vippen, er de ikke så kæphøje mere og beslutter sig for 3 m vippen. Da du langt om længe står ved 5 m vippen, tænker du uvilkårligt på, hvordan du på din sidste ferie ofte stod parat på de høje klipper, med det klare, blå vand nedenfor og med et fantastisk udsyn over hele horisonten. Da du igen kommer op til overfladen i det kølige vand i svømmebassinet, beslutter du, at din næste ferie igen skal være ved havet. Der er ganske vist nogen tid til, men det er aldrig for tidligt at begynde at planlægge ferien. Og forventningens glæde er jo som bekendt den største.

Vis mere...
Vis mindre...