new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

T-shirts fra Esprit

T-shirts er den absolutte klassiker – et bekvemt basic item og alligevel milevidt fra at være kedelig. T-shirts, polo-shirts og V-shirts har længe kunnet fås i alle mulige styles og kombineres med mange forskellige outfits. En piqué-polo under en afslappet slim fit blazer? En let shirt i jersey med knapbjælke til jeans i used look? Eller en T-shirt med smalt snit til bermuda shorts? T-shirts til herrer er som skabt til at give variation og til at kombinere med andre items, og har potentialet til at blive din absolutte yndlingspåklædning. En klassiker med mange ansigter – det er det, der gør T-shirts til herrer til et ægte must-have.

Essentials og favoritter – uundværlige T-shirts til herrer

Solen skinner denne lørdag morgen, da du i en hvid tank-top og sweatpants tager af sted på din ugentlige løbetur i parken. I et jævnt tempo løber du ad grusstierne og igennem den lille skov, dit åndedræt er roligt, og du lader tankerne flyve. Hjemme igen beslutter du dig under bruseren for at spise morgenmad på den hyggelige lille café ikke langt fra din lejlighed. I en mørk Henley shirt og en cardigan ankommer du til caféen – og løber på din bedste ven. I afslappet weekend-look, i en enkel polo shirt og 5-pocket jeans, er han med to krus kaffe netop på vej hen til dig for at høre, om du vil med på en tur: Hans forældre har et lille sommerhus ved vandet, som står tomt i denne weekend. Der er ikke langt, og vejrudsigten er fantastisk: Hvad er mere nærliggende end en weekendudflugt til strand og hav? To timer senere har du pakket og står klar uden for din lejlighed. Et par T-shirts, shorts og chinos, badetøj og to trøjer, meget mere har du ikke med, da du sætter dig ind i bilen til din ven. Efter et par timers kørsel standser din ven foran et lille, ældre hus, og allerede da du åbner bildøren, kan du mærke den salte havluft og høre mågernes skrig. Og der er faktisk ikke langt igennem klitterne, før du står på den lange sandstrand og kigger ud på vandet. Den skyfri himmel og de blide bølger supplerer hinanden perfekt. I din lette V-shirt i bomuld lægger du dig i det varme sand, iagttager mågerne, der svæver ud over havet på den lette brise, og nyder slet ikke at tænke på noget for en stund. I tilbringer hele dagen i det fri, snakker og fortæller historier fra jeres hverdag og slapper helt af.

Maskuline T-shirt-styles fra lette og sporty til klassisk elegante

Om natten sover du dybt og fast og vågner fuld af energi. Du er netop ved at trække en løsthængende shirt i jersey over hovedet, da din ven i chinos og en T-shirt med vintage print kommer ind med en pose friske rundstykker i hånden. Mens I spiser morgenmad, beslutter I jer for at tage en tur i oceanariet i nærheden. I slentrer langsomt rundt i de store rum med glasvægge til loftet og er fuldstændig fascinerede af den utrolige mangfoldighed i den fantastiske undervandsverden. I det stille vand med de spændende undervandsplanter skyder store fiskestimer igennem vandet, og af og til dukker en sæl lydløst op fra halvmørket. Da I sidder ved frokosten på en lille fiskerestaurant, er I stadig optaget af de mange spændende indtryk. Eftermiddagen står i sportens tegn. I en stribet T-shirt og bermudashorts tager du og din ven af sted for at spille beachvolley. På stranden finder I hurtigt et par modstandere, og i over to timer springer I rundt i sandet og kæmper om hvert eneste point. Fuldstændig udmattede, men som vindere tager I afsked med jeres modstandere. Solen står allerede lavt, og det er blevet køligere, da du i en T-shirt med print og en let læderjakke stiger ind i bilen for at køre tilbage til byen. En fantastisk weekend – og hvad mon den kommende uge bringer?

Vis mere...
Vis mindre...