new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Polo-shirts til herrer fra Esprit

Polo-shirten er hjemme i næsten alle herrer-garderober – fordi den er sporty og smart og kan kombineres på mange forskellige måder, og ikke mindst fordi den bare ser godt ud. Det klassiske snit, der kan varieres på mange måder, og de mange forskellige farver, gør polo-shirts til herrer til en perfekt allround beklædning, hvad enten det er til sport, under en blazer eller helt afslappet i weekenden. Løs og basic i kraftig bomuld, elegant i smalt snit til formelle outfits eller let skinnende i fin jersey – polo-shirts til herrer har mange ansigter og noget at byde på til ethvert outfit.

Polo-shirts til herrer: Klassisk-sporty og altid trendy

Denne mandag morgen har du særlig svært ved at komme ud af sengen, selv om solen skinner fra en klar, blå himmel – weekenden var alt for kort, og nu er du egentlig allerede sent på den. Et kort brusebad er et must, så tager du hurtigt en afslappet blazer på over din enkle grå piqué-polo og begiver dig af sted. Du kigger en smule misundeligt på de mennesker, der sidder udenfor ved caféerne og drikker kaffe eller er på vej hjem med en pose med friske rundstykker. Da du drejer om det sidste gadehjørne, kommer din kollega dig i møde. Med jakken i uldmiks løst over skulderen, i en cardigan og en polo-shirt med kontrastfarvet krave, griner han og siger, at der er sprunget et rør på en af de øverste etager, og at hele kontoret står under vand. Der er opgaver, der skulle laves færdig, men nu må du jo holde fri. Du er stadig ved at lade det synke ind, da din mobil ringer, og din chef siger det samme, som du lige har hørt. Alle aftaler udsættes til i morgen. En uventet fridag – hvad skal du lave? Allerførst sætter du dig sammen med din kollega udenfor ved en café, hvor I nyder en kop espresso og friske croissanter, mens I lader jer varme af solen og planlægger resten af dagen.

Din bedste ven skal jo arbejde i dag, men hvem siger, at han ikke har fortjent lidt afveksling i frokostpausen? Efter den gode, lange morgenmad på caféen aftaler du med din kollega at mødes i parken et par timer senere, og så slentrer du igennem markedet og begiver dig senere fuldt belæsset hjemad for at hente et par ting. Du skal skynde dig for at nå hen på kontoret, hvor din ven arbejder. I sneakers, sweat-pants og en polo-longsleeve, med en stor sportstaske over skulderen og en fodbold i hånden, venter du på ham uden for kontorbygningen. Han når næsten ikke en gang at sende dig et spørgende blik, da han kommer ud på gaden – uden videre giver du ham et par sweat-pants og en sporty polo-shirt i jersey i hånden. Det er tid til en fodboldkamp i parken med efterfølgende picknick.

Fra afslappet til elegant: én polo-shirt, hundrede looks

I parken venter din arbejdskollega allerede iført shorts og en basic polo-shirt under en zipp-hoodie. Han har også taget en ven med, og så er holdene fuldtallige. I de næste tre kvarter løber og sparker I i den varme middagssol, indtil I alle er fuldstændig forpustede og har sidesting af at grine. Du tager dine indkøb fra markedet op af sportstasken: Friske flutes, oliven, pålæg og ost, dertil vindruer og et par store flasker vand. Veltilpasse sidder I alle fire i græsset, spiser i ro og mag og snakker om jeres herlige frokostpause. Din ven skal snart derefter tilbage til kontoret, og også din kollega og hans ven tager af sted lidt senere. Du bliver længe liggende i græsset og lytter til de fjerne lyde fra byen, lader tankerne flyve og nyder ingenting at lave. Hjemme igen tager du et langt brusebad og gør dig klar til aftenen. En god veninde er i byen i et par dage og har trommet sine gamle venner og bekendte sammen på det tidligere stamværtshus. Du overvejer, hvilket outfit du skal vælge: En klassisk polo-shirt i bomuld under en pullover med V-udskæring i kashmir? Eller en afslappet zipp-jakke over en polo-shirt af jersey med smalt snit? Du kommer uvilkårligt til at smile. Ligegyldigt hvilket look du bestemmer dig for, og hvad aftenen ellers bringer – indtil nu har denne dag bare været perfekt.

Vis mere...
Vis mindre...