new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Undertøj og pyjamas fra Esprit

Undertøj og pyjamas til herrer bliver ofte undervurderet. Det skal være bekvemt, have et godt snit og være i god kvalitet. Men hvem siger, at boxershorts og trusser, longsleeves og pyjamasbukser ikke også kan være maskuline og meget smarte? Klassisk eller i trendy design, stribet pyjamas i bomuld eller farvede minitrusser med stretch-komfort – moderne herreundertøj og pyjamas byder på masser af afveksling til vores helt personlige stil. At føle sig godt tilpas og samtidigt se godt ud – det er ikke noget problem med afslappede undertøj-styles til herrer.

Klassisk komfort, men aldrig kedelig: Pyjamas til herrer

Du har længe villet besøge din gamle skolekammerat, og nu skal det være. For et stykke tid siden søgte du et job i den by hvor han bor, og nu er du blevet indkaldt til samtale i firmaet. Du vil benytte lejligheden til at besøge din ven og lære den by at kende, hvor du måske snart selv skal bo. En tirsdag aften ankommer du med toget og får øje på din ven, der står på perronen og vinker. En kort, fast omfavnelse, så tager du din rejsetaske over skulderen og er klar til at tage med ham hjem til hans lejlighed. Men din ven afviser det leende: Først skal I lige kigge forbi i en smart lille bar, hvor en af hans gode veninder i aften spiller sammen med sit band. Du lader dig hurtigt overtale – og ved en drink og den fine live-musik fejrer I gensynet. Det bliver sent, inden I kommer hen til din vens lejlighed. Efter at have vendt og drejet dig på sofaen uden at kunne falde i søvn mærker du, at du stadig er alt for kørt op – og at du er sulten. I en enkel hvid tank-top og boxershorts lister du forsigtigt over i køkkenet for ikke at vække din ven. I samme øjeblik, hvor du forsigtigt åbner køleskabsdøren, kommer din ven ud i køkkenet, med uglet hår og i en pyjamas i jersey. Han griner og tager uden et ord et par gryder frem og finder mad i skabet. Tyve minutter senere sidder I ved køkkenbordet og spiser spaghetti med tomat, oliven og basilikum og får lejlighed til at snakke sammen i fred og ro.

Bekvem og sporty i mange forskellige styles

Selv om det blev sent, vågner du tidligt næste morgen. Kun iført sporty boxershorts i bomuldsmiks med lycra er du på vej ud på badeværelset, da din ven åbner døren og næsten rammer dig i hovedet. Han er lige blevet færdig under bruseren og iført bekvemme boxershorts i bomuld med stretch, trækker han en afslappet longsleeve i jersey over hovedet. Da du dejligt forfrisket kommer ud fra bruseren, er han netop ved at skænke kaffe. Efter morgenmaden tager du af sted til fods til din jobsamtale. På den måde kan du allerede få set lidt af byen. Samtalen forløber rigtig fint, og det tegner næsten for godt til at være sandt. Teamlederen, som du snakker med, er meget interesseret i, hvad du har lavet, så efter den egentlige jobsamtale snakker du længe med ham om din tid i udlandet. Efter en kort rundvisning igennem kontorlokalerne, hvor du hilser på de øvrige teammedlemmer, tager du afsked med en virkelig god fornemmelse.

Din ven har først fyraften om nogle timer. Du benytter dig af lejligheden til at gå lidt rundt i de forskellige kvarterer i byen for at få et første indtryk af det sted, hvor du muligvis snart skal bo. Du kan lide det, du ser – livlige gader, små butikker, restauranter og caféer med et meget blandet publikum. Du henter din ven fra arbejdet og inviterer ham på middag på et steakhouse, som du faldt over om eftermiddagen. Mens I spiser de fremragende steaks på kæmpestore tallerkener, planlægger I aftenen – allerede den sidste, inden du skal tilbage. I beslutter jer for at besøge dit vens yndlingsværtshus, der ligger lige i nærheden af hans lejlighed. Det trækker endnu længere ud end aftenen før, og først sent om natten går I leende tilbage til hans lejlighed. Dit tog går først om eftermiddagen, så din ven kan vise dig noget af byen om formiddagen. Da du bliver vækket af sollyset, står du hurtigt op, i strålende humør og iført en T-shirt og boxershorts i bomuld, og banker energisk på soveværelsesdøren. Der er ingen tid at spilde! Inde fra soveværelset kan du høre en mumlen og rumlen, og da din ven endelig vakler ud i køkkenet i en forvasket shirt og trusser i bomuld, dufter det allerede af kaffe.

Vis mere...
Vis mindre...