new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrebælter fra Esprit

Herrebælter er på én gang markante fashion items og funktionelle accessories. Enkle eller iøjnefaldende, præget eller med et specielt spænde, sørger de for, at vores outfit sidder godt og fuldender det samtidigt. Hvad mere kan vi ønske os? Robuste læderbælter, klassiske livremme eller moderne bælter i rålæder med bredt spænde kan kombineres efter lyst og humør og giver ethvert look et individuelt touch. Casual til jeans og T-shirt eller elegant til jakke og business-bukser – bælter til herrer er smarte og robuste accessories, der altid opfylder deres formål.

Alsidige, smarte, uundværlige – bælter til herrer

Fredag: Du starter ugens sidste arbejdsdag med dit sædvanlige motionsritual. Da du lidt over syv iført used jeans og et bredt brunt læderbælte kommer ud af din lejlighed, bliver du mødt af strålende solskin – og af din arbejdskollega, der med musikken kørende venter på dig i bilen. Mens byen langsomt vågner, kører I gennem byen og lidt længere ud og parkerer så ved en lille sø ved landevejen. Luften er frisk og fuld af fuglekvidder, og der dufter af grønt. Vandet er stadig koldt, men helt klart og utroligt forfriskende. Med jævne tag svømmer I over til den modsatte bred, mens I snakker om jeres planer for weekenden. På tilbageturen svømmer I som altid om kap – og denne gang vinder du en knap sejr. Bagefter klæder I om til kontoret: Jakke, grå business-bukser og et elegant læderbælte med smalt spænde. Fulde af energi og i strålende humør ankommer I til kontoret. En ny kollega har sin første arbejdsdag i dag, og det er din opgave at vise hende rundt og præsentere hende for hele teamet. I kommer med det samme godt ud af det med hinanden, og mellem præsentationerne, spørgsmålene og vejbeskrivelserne snakker I livligt om helt dagligdags ting. Før du har set dig om, er det frokosttid, og du skal skynde dig for at nå hen til den asiatiske restaurant, hvor du skal mødes med en god ven. I chinos med smalt snit og klædt med et præget bælte og en sweat-blazer, sidder han allerede ved et vinduesbord og venter. Uden et ord og med et skævt grin skubber han sin mobil hen over bordet for at vise dig et billede – han er blevet forlovet. Mens I spiser, fortæller han om sit usædvanlige frieri, hvor det næsten gik galt. I den halve time, hvor I er sammen, ringer forskellige venner og bekendte til ham for at ønske til lykke. En ting er helt sikker nu: Det skal fejres i aften.

Gør livet lettere og fuldender vores outfits: Herrebælter

Med dine gode overtalelsesevner lykkes det dig at få fri om eftermiddagen, så du kan få organiseret et spontant surpriseparty i parrets have. Alle hjælper til, og på rekordtid er haven flot pyntet og en stor buffet stablet på benene. I 5-pocket jeans med et kraftigt bælte i glat læder og en T-shirt med print, står du klar sammen med de andre, da din ven og hans forlovede kommer hjem ved aftenstid. Overraskelsen lykkes over al forventning, din ven er overvældet, og I fester løssluppent til langt ud på natten. For at gøre gengæld beslutter din ven at invitere alle til grill-party næste weekend. Og hvilket sted ville være bedre egnet end ved jeres lille sø. Den følgende søndag kører I alle ud til søen i flere biler. Den idylliske lille sandstrand, duften af grillkul og de hjemmelavede drinks skaber strandstemning og ren afslapning. Bekvem og afslappet i en V-shirt, bermudashorts og et iøjnefaldende bælte i vintage-look tager du den første tørn ved grillen. Før solen går helt ned, benytter du lejligheden til at hoppe i vandet og svømme et langt stykke – næste gang I svømmer om kap, skulle sejren jo helst ikke blive helt så knap.

Vis mere...
Vis mindre...