new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tørklæder og huer fra Esprit

Tørklæder er et helt nødvendigt og alligevel vidunderligt ukompliceret accessory. Med de mange forskellige styles, materialer, farver og mønstre er det nemt at finde et matchende tørklæde til ethvert outfit – eller svært, da vi jo skal beslutte os for et af dem. Kraftige strikkede tørklæder til vinteren, et smart tubetørklæde, som du kan have på hele dagen, eller et blødt jerseytørklæde til både casual og formal look – tørklæder giver vores look et individuelt touch hele året rundt.

Trekantet, loop eller maxitørklæde: Mange forskellige styles og altid smarte

Weekenden står for døren – hurtigt snupper du din uldfrakke og det fine striktørklæde og forlader kontoret. I aften skal der ske noget helt særligt: Du skal mødes med en rigtig god ven fra studietiden. I modsætning til dig afbrød han sit studium kort før eksamen for at blive kunstner. Han er i mellemtiden blevet kendt og udstiller i de kommende uger i et af de mest velrenommerede gallerier i byen. Det siger sig selv, at du vil mødes med ham for at genopfriske jeres venskab efter så mange år og høre historien om hans karriere. I toget på vej hjem åbner du dagens avis og ser som det første et stort billede, der umiskendeligt viser din ven, afslappet i slim jeans, en smal pullover og et stort loop-tørklæde i jersey. I artiklen bliver ferniseringen og udstillingen annonceret. Du smiler. Din ven har næsten ikke forandret sig i de år, hvor du ikke har set ham. Efter et brusebad og en stor portion pasta derhjemme klæder du dig om til jeres møde. I vintage jeans, læderjakke og et smart tubetørklæde i bomuld ankommer du til den hotte kælderbar inde i byen. Din ven venter allerede ved et af bordene, med jakken hængende over en stol og et let, farvet tørklæde i uld løst om halsen. I omfavner hinanden, og I føler straks den samme fortrolighed som dengang, hvor I sad ved siden af hinanden til forelæsningerne. I har stadig den samme form for humor, og hurtigt begynder I at grine sammen og gestikulere livligt. Da I skilles sent om natten, fortæller din ven, at du står på gæstelisten til både ferniseringen og et privat after-party – han regner fast med, at du kommer.

Funktionelle fashion must-haves til alle sæsoner

Efter den lange nat starter du lørdagen afslappet i ro og mag. Udhvilet og efter den obligatoriske tur til fitnesscenteret slentrer du igennem markedet for at købe det nødvendige, stadig iført sweat pants, en blouson i bomuld og et mønstret, vævet tørklæde. Sent om eftermiddagen gør du dig klar til ferniseringen. Galleriet i den bedste beliggenhed midt i byen er internationalt kendt, og du er allerede spændt på udstillingen. Passende til anledningen beslutter du dig for en blazer i smalt snit og et elegant, mørkt tørklæde i uld-miks. Din ven kommer grinende hen til dig, så snart du træder ind i galleriet. Udstillingslokalerne er allerede godt fyldt, du møder flere bekendte rundt omkring, og i et roligt minut lykkes det endda at få vekslet et par ord med din ven. I aftaler at tage en taxa sammen til after-partyet. Partyet finder sted i atelieret hos en kunstnerven, en stor, ombygget etage i en tidligere fabriksbygning. I er en lille kreds, der fejrer videre, og du får lejlighed til stille og roligt at snakke om din vens arbejder. Iført en bekvem skjorte i bomuld og et enkelt, sort herretørklæde sidder han ved siden af dig i den store sofa, lykkelig over den fantastiske modtagelse af hans udstilling og over den vellykkede aften. I den lille kreds sidder I længe og snakker, og din ven fortæller om sit arbejde. Næste morgen følger du ham til banegården, da han skal tilbage. Det var et fantastisk gensyn – helt som i gamle dage. Iført en caban-frakke og med et uldtørklæde i ribstrik om halsen er I ved at sige farvel, da han hurtigt roder i et charteque i sin rejsetaske og trækker en vidunderlig lille skitse frem, som han trykker i hånden på dig – til afsked og som løfte om snart at komme på besøg.

Vis mere...
Vis mindre...