new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herresko fra Esprit

Herresko er ikke noget, som vi bare lige køber efter lyst og humør. Vores sko skal passe til os på alle måder. De skal passe til vores personlige style, være bekvemme og helst kunne bruges i alle situationer. Det er meget forlangt – men det er det, der gør almindelige herresko til vores absolutte favoritter, som vi passer og plejer og stadig tager på, selv om de første brugsspor har vist sig. Smarte sneaker-booties, halvhøje støvler i biker-stil eller klassiske snøresko i glat læder: Vores outfit er ikke komplet uden sko, og vi føler os ikke hele uden vores yndlingssko, der holder i årevis og er som skabt til os og vores look.

Passer perfekt til vores fødder og vores outfit – sko til herrer

Ugen byder på nogle helt særlige udfordringer for dig: Sammen med en ven og arbejdskollega skal du repræsentere dit firma på den årlige internationale messe i byen, skabe nye kontakter og få inspiration. Torsdag er første messedag. Du starter tidligt om morgenen med en lang gåtur i skoven. I jeans og brune snøre-booties i læder, som altid med din ivrige hund ved din side, går du hen over engen, der glimter dugfrisk i morgenlyset, og indånder den kølige, friske luft. Du kommer tilbage vågen og fuld af energi, hopper under bruseren og begynder at dække morgenbordet, iført bekvemme hjemmesko i velour. Snart fyldes køkkenet med duften af frisklavet kaffe og en stor portion røræg. Du sætter dig til bords med avisen og dine messepapirer. Din style er afslappet: mørke denim jeans, mørke snøresko i rålæder og en skjorte i bomuld, ankommer du til messeområdet, hvor din kollega sammen med messeteamet netop er ved at ordne de sidste detaljer på jeres stand. I tænder for computeren, kontrollerer papirmateriale, flyers og præsentationsmapper, og så går I i gang. Det kunne ikke gå bedre. Messen er godt besøgt, og allerede om formiddagen aftaler du nogle meget lovende forretningsmøder til næste dag. Under en tur igennem udstillingen får du på en anden stand øje på en tidligere kollega, der er i byen i anledning af messen. Spontant inviterer du ham med hen på din yndlingsbar for at se en fodboldkamp. I bekvemme used jeans og farvede sneakers i velour henter du din kollega ved hans hotel, og I når lige at sætte jer, inden kampen starter. Jeres hold klarer det godt, men der er under alle omstændigheder en løftet stemning i den lille bar. Til sidst skåler I højlydt og muntert for sejren, og så er det tid at komme hjem. I morgen venter endnu en lang messedag.

Fredagen går med samtaler, kundeopfølgning og en spændende udveksling af information med konkurrenter og potentielle forretningsforbindelser. I elegante sko i glat læder, enkle business-bukser og jakke, får du nogle værdifulde kontakter og bliver inspireret af de mange snakke med folk fra andre brancher. Tilfredse konstaterer du og din kollega, at listen med jeres kontakter bliver længere og længere.

Herresko, som skabt til en afslappet mangfoldighed af styles

Lørdagen bliver uventet rolig. Mens din kollega er en tur rundt på messen, bruger du tiden til at få de mange data fra de sidste to dage tastet ind i computeren og få samlet de første infomapper til de interesserede. I halvhøje snøresko, chinos og en pullover med V-udskæring arbejder du koncentreret på standen, da en japansk forretningsmand kommer hen til dig. Han er ved at forberede oprettelsen af en filial i byen og er meget interesseret i et samarbejde. Under den første samtale konstaterer du, at jeres to virksomheder faktisk ville supplere hinanden rigtig godt, og efter en kort telefonsamtale med din chef aftaler du en forretningsmiddag samme aften. Sammen med din chef ankommer du præcis klokken otte i den elegante franske restaurant med den rolige, behagelige stemning, hvor du ofte før har holdt forretningsmøder. Iført enkle, sorte business-bukser, en lys skjorte og elegante halvsko i ægte læder, hilser du på jeres japanske gæst og præsenterer ham for din chef. Det bliver en interessant middag – du er begejstret over de nye muligheder, som dette samarbejde kan åbne op for. Da du tager afsked sent på aftenen, er der allerede aftalt møder til nye forhandlinger i næste uge. I strålende humør går du hjemad igennem de nattestille gader. Det kan egentlig ikke blive bedre – men du glæder dig alligevel til næste dag.

Vis mere...
Vis mindre...