new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Slips fra Esprit

Et slips er det klassiske tilbehør til formal looks af enhver art, men er alligevel langt fra at være et ensidigt accessory. Forskellige snit, designs og materialer gør slips til en markant og individuel beklædningsdel. Vores absolutte favorit er fornemme silkeslips, der altid giver en jakke eller et business-jakkesæt en maskulin elegance: Diskret og ensfarvet eller med ekstravagant mønster, alt efter hvad der passer til lejligheden og vores outfit. Særlige lejligheder derimod kræver særlige slips med moderne mønstre eller i usædvanlige materialer som denim eller lærred. Nyt er tilladt – det giver klassikeren et frisk pust.

Fin silke møder maskulint design – den perfekte blanding til markante slips

En af dine ældste venner har i et par år haft sin egen restaurant, der går forrygende. Du har lige fra begyndelsen hjulpet ham med at styre restauranten, først som en vennetjeneste, men siden som fuldtidsjob. Siden han efter et møde i nabobyen tilfældigt opdagede en tom fabriksbygning i udkanten af byens hotte kvarter, har han haft planer om at åbne en filial af sin restaurant allerede i år. En grå og trist dag tager I af sted til nabobyen for at se nærmere på ejendommen. Passende til anledningen er I begge formelt klædt. Din ven er iført en mørk jakke i ren uld med et fint mønstret slips i silkemiks, du har valgt et ensfarvet silkeslips som farvekontrast til en taljeret sort blazer. Ved fabriksbygningen mødes i med ejendomsmægleren og en arkitekt, som I kender godt og som hjalp din ven i forbindelse med ombygningen af den første restaurant. Den store, gamle murstensbygning ser noget trøstesløs ud i det triste vejr. Men så snart du åbner den store ståldør og træder ind i den store hal, ser du, at bygningen har potentiale: Der kommer masser af lys ind igennem ovenlysvinduerne, og det store lokale er delt i to niveauer af et galleri i stål hele vejen rundt. Også den unge arkitekt er begejstret. Selv om han er elegant klædt i en V-pullover i kashmir med et smalt, stribet slips, klatrer han op ad en gammel brandstige, åbner alle de rustne døre og kontrollerer bygningens stand, mens han råber sine første idéer ned til jer.

Diskret, men aldrig jævnt – formelt uden at være kedeligt

Din ven tøver ikke – efter fremvisningen spiser I middag med mægleren, så alt det nødvendige kan blive ordnet. Tilbuddet er der allerede, bygningen må anvendes til restaurant, og mægleren lover hurtigt at få gjort kontrakterne klar. Samtidigt anmoder arkitekten om at få tilsendt alle eksisterende plan- og byggetegninger, så han hurtigt kan få lavet et udkast til ombygningen. Særdeles tilfredse og med hovederne fyldt med idéer til det nye sted sidder du og din ven om aftenen længe ved et lille hjørnebord i restauranten, deler en flaske god vin og lægger planer. Godt to uger senere er alle kontrakter i hus, og du og din ven har aftalt et nyt møde med arkitekten. Denne gang er I endnu mere spændte end ved fremvisningen. I chinos, en lys skjorte og med et bredt slips i diskret mønster sidder du på kanten af skrivebordet på kontoret i restaurantens baglokale, da det banker på døren. Iført en lysegrå jakke med et ternet silkeslips kommer arkitekten ind og begynder straks at brede sine første udkast til ombygningen ud foran jer. Man kan mærke, at han er lige så begejstret for projektet som I. Selv om forudsætningerne er helt forskellige, er det lykkedes ham at overføre den specielle karakter, der er ved den første restaurant, til det nye byggeri. Din ven kommer med forslag og spørger om detaljer. Tre timer senere er alle ønsker om ændringer på plads – tre uger senere ønsker du din ven held og lykke, da han om morgenen iført et mørkegråt business-jakkesæt med et silkeslips med fin struktur tager af sted til sin bank for at få det sidste på plads omkring finansieringen af byggeriet. Du kigger glad efter ham. For dit indre blik ser du, hvordan du på åbningsdagen iført en snehvid skjorte, en elegant vest og med et specielt silkeslips modtager de første begejstrede gæster i den nye restaurant.

Vis mere...
Vis mindre...