new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strømper til herrer fra Esprit

Strømper og sokker hører til basisudstyret i vores daglige påklædning. Hvad enten det er diskrete sorte sokker i fint strik til den elegante habit eller varme uldsokker til det robuste fritidslook – strømper er ofte den afgørende fine detalje ved et stilfuldt outfit. Førsteklasses materialer som fin bomuld eller varm uld sørger for stor holdbarhed og fremragende komfort i alle situationer. Sneakersokker med kort skaft er perfekte til alle sportsaktiviteter, stribede strømper i glade farver eller sokker i fint strik med tern understreger moden efter vores egen smag. Takket være en bred vifte af moderne farver og smarte mønstre er strømper og sokker fra Esprit mere end en daglig basic-del i vores klædeskab.

Alsidige og altid i aktion: herrestrømper

Da du fredag aften kommer hjem fra arbejdet, er du meget tilfreds. Du har netop med succes afsluttet et stort projekt, som du har arbejdet engageret og hårdt på i ugevis. Du tager dine lædersko af i entréen, og i sokker, der matcher din nålestribede habit, går du ind i soveværelset. Den elegante business-habit bliver hurtigt skiftet ud med afslappede træningsbukser og en T-shirt, og så tager du løbeskoene på over dine sporty strømper i bomuldsmiks og tager af sted hen til parken. I parken løber du imod solen, som er ved at gå ned. Du nyder stilheden og kan mærke, hvordan alle spændinger forsvinder, mens du løber. Da du en time senere er tilbage i din lejlighed, har du en behagelig fornemmelse i kroppen og føler dig meget mere afslappet. Løb betyder for dig at tømme hovedet og få nye idéer og tanke ny energi. Efter et opkvikkende brusebad tager du din bløde badekåbe i frotté og varme uldsokker på og skal til at sætte dig i sofaen med en god bog, da telefonen ringer. Det er din bedste ven, der siger, at han sammen med nogle af jeres venner er på vej til indvielsen af en ny klub, og han spørger, om du har lyst til at komme med. Da du på grund af det store projekt, som du har afsluttet i dag, i de sidste uger ikke har haft tid eller lyst til at gå i byen, overvejer du ikke længe og siger spontant ja. Den hyggelige sofa og den spændende bog må så bare vente på dig lidt endnu.

Detaljerne gør forskellen – strømper og sokker til herrer

I chinos i smalt snit, en ternet skjorte og blazer tager du lidt efter hen til det aftalte mødested. Mens du går, kommer du til at kigge ned: Ved hvert skridt kan man i et kort øjeblik mellem skoene og buksesømmen se dine ternede sokker i fint strik, der matcher mønsteret i din skjorte. Du kan godt lide den slags små detaljer, især når de nærmest giver sig selv og ikke virker for tilstræbte. Du er i strålende humør, da du mødes med dine venner foran klubben, og I hilser glade på hinanden. En af vennerne kender indehaveren, så I står på gæstelisten og bliver hurtigt lukket ind. Indretningen er flot med klare linjer og farver uden at virke for smart eller formel. DJ'en sørger for god musik, og der er en dejlig stemning, der straks smitter. Du og dine venner finder først en plads i baren – og du er glad for, at du ikke blev hjemme på sofaen i aften.

Vis mere...
Vis mindre...