new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herretasker og punge fra Esprit

Funktionelle og smarte accessories som punge og tasker til herrer er helt uundværlige i hverdagen. Ud over deres praktiske opbevaringsfunktion, giver punge og især herretasker som style-item et utal af kombinationsmuligheder: En sporty skuldertaske og en pung i vintage-look passer fremragende til jeans-shirt-looket, en maskulin business bag og en sort pung i læder er med os på kontoret, og en rummelig skuldertaske er praktisk sammen med ethvert outfit. Alle de forskellige typer har én ting til fælles: De er ikke kun praktiske, men understreger altid vores individuelle stil.

Casual look uden kompromiser – tasker til herrer

Du starter dagen tidligere end normalt. Efter en afslappet morgenmad med ristet brød og lækker marmelade vælger du dit outfit til din første dag i det nye job. Iført et mørkt jakkesæt med en matchende business bag i læder-look ser du dig en sidste gang selvbevidst i vægspejlet i entréen, før du forlader huset. Du er i godt humør og glæder dig til arbejdsdagen, da du går igennem glassvingdøren til indgangen i din nye kontorbygning. Du er allerede ventet. Da du kommer ind i den nye afdeling, mærker du straks den gode stemning: Dine nye kolleger byder dig endda velkommen med en lille buket blomster. Ved frokosttid haler din kollega menukortet fra den spanske restaurant overfor op af sin beige skuldertaske, for dit nye team har planlagt, at I skal spise frokost sammen i dag, og med menukortet kan du allerede på forhånd vælge, hvad du vil have. Du kan med det samme lide stemningen i restauranten, der er indrettet i middelhavsstil. Ved blandede tapas og lækker paella snakker alle livligt med hinanden, og du er positivt overrasket over den gode stemning, som du har mærket i teamet lige fra begyndelsen. I løbet af dagen bliver du introduceret til dit arbejde – og koncentreret går du i gang med de nye opgaver.

Herretasker og punge er perfekte til brug i hverdagen

Den første uge flyver af sted. Om tirsdagen tager du en tur i fitnesscenteret inde i byen efter arbejdstid. Du løfter vægte og løber på løbebåndet med den samme energi og dynamik, som du møder de nye udfordringer på jobbet med. Efter to timer føler du dig afslappet og afbalanceret og lægger træningstøjet ned i din store messenger bag. Onsdag aften er det tid til en opsummering af de første arbejdsdage i det nye job. Du mødes med din bedste ven på en smart lounge-bar inde i byen. Du ankommer tidligt til baren, og efter at have afleveret din blazer i garderoben hænger du din markante, olivengrønne skuldertaske over stoleryggen. Du fortæller begejstret din ven om den afslappede stemning i det nye team og om din lange to-do-liste. For at fejre dit nye job vil din ven give middagen, og før du kan nå at protestere, tager han sin læderpung frem og betaler regningen. Næste morgen er der møde på øverste etage i kontorbygningen. Før mødet starter, går du med et koldt glas juice i hånden ud på den store tagterrasse og beundrer den fantastiske udsigt. Tilfreds tager du din herretaske under armen og går ind til mødet. Så er det ugens sidste arbejdsdag. Med udsigten til snart at kunne holde weekend bliver stemningen på kontoret endnu mere løssluppen og munter. Da du om aftenen er ved at pakke dine papirer ned i din fashion bag, inviterer chefen din afdeling på en drink på tagterrassen. Du kigger ud på byens lys og glæder dig over, at denne første uge i dit nye job er gået så godt – og du glæder dig til tiden, der kommer.

Vis mere...
Vis mindre...