new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herresmykker fra Esprit

Smykker til herrer skal først og fremmest passe til os: En kæde i læder med et markant vedhæng eller et robust armbånd i stål understreger moden efter vores egen smag. Ure til herrer er den perfekte blanding af smykke og funktion: Et elegant stålur med stopur og kalender i flot design eller et herreur med elegant læderrem kompletterer vores individuelle stil. Alle ure fra Esprit Timewear er vandtætte til tre, fem eller ti bar, så de kan tilpasses perfekt til de krav, vi stiller til vores sportsaktiviteter.

Præcise og stilfulde: ure til herrer

På vej til arbejde i dag kigger du flere gange på den sorte urskive på dit stålur. I dag vil du under ingen omstændigheder komme for sent, for du har et vigtigt møde med en kunde, som er kendt for at stille meget store krav. Du ankommer på kontoret i god tid, så du kan nå at gennemgå det hele i hovedet endnu en gang. Dine papirer ligger i fin orden i din mappe, og du har fuldstændig styr på alle fakta og argumenter. Så med hensyn til det behøver du ikke at gøre dig bekymringer. Du checker hurtigt dit outfit i spejlet: Den mørkegrå habit sidder perfekt, de sorte lædersko og stålringen på din finger skinner – og dit pålidelige ur fortæller dig, at det nu er tid til mødet. Du tager en dyb indånding, og så går du optimistisk og selvbevidst ind i mødelokalet. Mødet bliver endnu vanskeligere, end du havde forventet, men du er helt sikker på din strategi. Det bringer dig ikke engang ud af fatning, da kunden efter en time demonstrativt kigger på sit store ur i stål. Da du lidt efter forlader mødelokalet, er du overordentlig tilfreds: Trods al tvivl og alle forbehold har dine argumenter kunnet overbevise kunden.

Det er detaljerne, der tæller – smykker til herrer

Om aftenen er du i strålende humør, da du skifter din habit ud med jeans i smalt snit og en afslappet shirt med V-udskæring. Nu kommer læderkæden med stålvedhænget, som før var skjult under din skjorte, helt til sin ret. Du supplerer kæden med et ledarmbånd i stål og et sort fritidsur i retrostil, og så er du klar til at fejre succesen i dag sammen med dine bedste venner. Efter en munter aften beslutter du næste morgen, at du på trods af tømmermændene ikke vil springe motionen over. Da det regner, beslutter du, at du i dag vil motionere ved at svømme nogle baner. Men først tager du kæden, armbåndet og ringen af. Så spænder du dit sporty stålur, der har en mørkeblå urskive og er vandtæt til 10 bar, om håndleddet. Nede i bassinet sætter du det integrerede stopur i gang. Du kommer smilende til at tænke på gårsdagens møde, som du klarede så flot takket være præcis timing og gode argumenter.

Vis mere...
Vis mindre...