Afspil

Vores efterårs-/vinterkollektion 2021 står for frihed og nye muligheder. For afslapning og et positivt syn på fremtiden. Fuld af håb. Fuld af glæde. Fuld af positivitet. Lad igen dit blik strejfe skyerne på himlen. Vores miljø betyder noget. Allerede siden vores grundlæggelse i 1968 i Californien har en positiv livsstil og et liv i harmoni med naturen været en indgroet del af vores DNA.

Alt startede med en kærlighedshistorie mellem to idealister, vores grundlæggere Susie og Doug. De er rent faktisk de første og ægte pionerer inden for ansvarsbevidst og bæredygtig mode, længe inden det hele blev en trend. Emnet har altid været så naturligt for os, at vi ikke har brugt mange ord på det. Bæredygtighed har bare altid været i fokus hos os.
 

Varierede modeller, bæredygtige materialer og den blødeste premiumuld kombineret med en god stemning. Høj kvalitet og multifunktion. Ansvarsbevidst design og bæredygtig produktion. Modeller, som du føler dig godt tilpas i, og som får dig til at se superflot ud.

Afspil


Explore. Wander. Wonder. Vi vil igen have lov til at forundres og gå på opdagelse i verden. Vores kollektion handler om gåpåmod og eventyrlyst.

Varierede, bæredygtige modeller og store håb. Vi kan næsten ikke vente på at opdage alt det nye omkring os.
It’s an attitude. It’s a feeling.
It’s a sense of wonder.


Afspil

Du ved helt sikkert, hvad vi mener? I dag vælger vi, hvordan morgendagen former sig. Lad os skabe en fremtid uden mørke skyer!