Om sommer bruger vi helst hør!

Bæredygtig, lader huden ånde, super let, behagelig mod huden – når det bliver varmt, findes der intet bedre materiale til at opnå perfekt bærekomfort og et smart look på dage med sommervejr.

Helt i hør om sommeren!

Bæredygtig, åndbar, super let, behagelig mod huden – når det bliver varmt, findes der intet bedre materiale til at opnå perfekt bærekomfort og et smart look på dage med sommervejr.

Hvorfor hør er vores foretrukne stof om sommeren? Fordi: De bæredygtigt fremstillede naturfibre lader huden ånde, er super lette, lader luften slippe igennem, regulerer temperaturen og har en kølende effekt på huden. Også materialets optik med den lette krøleffekt er autentisk og ikke til at tage fejl af. Nyd de kommende varme dage med vores yndlings-styles i 100% hør.

Hvorfor hør er vores foretrukne stof om sommeren? Fordi: De bæredygtigt fremstillede naturfibre lader huden ånde, er super lette, lader luften slippe igennem, regulerer temperaturen og har en kølende effekt på huden. Også materialets optik med den lette krøleffekt er autentisk og ikke til at tage fejl af. Nyd de varme dage, der er på vej, med vores favoritmodeller i 100 % hør.

At hør også kan se elegant ud, det viser vores favoritmodeller til en varm dag på kontoret, after-work-dinner eller en tur på strøget.

Hør kan også være stilfuld, og det beviser vores favoritter til de varme dage på kontoret, middagen efter fyraften eller byturen.