Mode kann eine große Kraft haben. Sie kommuniziert Haltung & Mut und drückt deinen Stil und dein Lebensgefühl aus.

Lerne die Geschichte unseres Kampagnengesichtres Dennis Okwera keinen. Seine Liebe zu Farbe, seinen Mut und seine Lebensfreude gehören eng zusammen - und finde deine Lieblinsteile für deine ganz eigene Geschichte.

Spændende essentials med nye detaljer

Interview

Dennis Okwera


"Hvis jeg havde superkræfter, så ville jeg fortælle mit yngre jeg, at alt er muligt.

Du kan godt! Tingene kommer til at ændre sig.”


Mit navn er Dennis Okwera.
Jeg modellerer, jeg bygger, jeg spiller skuespil. Så er jeg forsker i biologi, og jeg er flygtet fra rebeller i mit hjemland utallige gange. Det var tit min bedstemor, som tog mig op på ryggen og bar mig i sikkerhed.

Jeg er født i det nordlige Uganda.
Min far, min bror og jeg flygtede til Storbritannien, da jeg var 11 år gammel. Da vi kom til landet, var det bidende koldt, og vi var nærmest hjemløse, men jeg var taknemmelig for at være i live.


Jeg kan stadig tydeligt huske mit liv i Uganda. Det var superhårdt at forlade mine venner og min familie uden at kunne vide, om de var i sikkerhed. Jeg sender tøj, mundbind og hygiejneartikler til pigerne og har startet min egen velgørenhedsorganisation – Lumule Foundation, det er mit community derhjemme.


Jeg gik virkelig i supermarkedet midt om natten og købte alle de hygiejneartikler, jeg kunne få fat på, og sendte dem så til alle mine kære. “Det var det bedste, du nogensinde har sendt til os”, sagde min tante. Det gør det muligt for pigerne at gå i skole, få en uddannelse og undgå risikoen for at blive gift i en alt for ung alder.

Jeg drømmer om at skabe et økologisk retreat, med et pålideligt community og en skole til børnene. De har brug for et sikkert sted, hvor de kan tale frit. 
Mental sundhed er supervigtig, og det er helt gratis at være venlig og flink. 

Jeg oplevede, at mit arbejde virkelig kan gøre en forskel.  Moden har virkelig en stor virkning. Jeg kommunikerer lidenskabeligt gerne, hvor jeg kommer fra, og jeg er stolt over, hvad jeg kan udrette. Det har altid været min drøm.  

Mennesker kan ændre sig, og vi kan gøre så meget for at forbedre denne planet. Denne vidunderlig jord, som vi har taget for givet i så mange år. 
Jeg tror på udholdenhed. 
Lige meget hvor ofte jeg falder, jeg rejser mig altid igen og fortsætter. 


Lad os genfortælle historien.”