new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herreure fra Esprit

Vi bruger ikke ure på samme måde som vores tøj – men som noget, der er med os hver dag og passer til ethvert outfit. Vi bruger ikke ure som smykker – vores ure er meget funktionelle tidsmålere og en del af vores personlighed. Klassisk kronograf af stål eller sporty, farvet og med plastrem – enhver mand har brug for et ur, der fuldender hans stil og individualitet. Herreure fra Esprit kombinerer første klasses kvalitet og markant design, som også efter mange år føles godt på vores håndled.

I næste uge skal din bedste ven giftes, og det er selvfølgelig din opgave at arrangere polterabend. Bare ikke en typisk værtshustur! Du har ambitioner om at overraske ham med noget helt særligt. Sammen med en ven, der er snedker, designer du en virkelig flot pavillon af træ, som I sammen skal bygge i brudeparrets have. Den aftalte morgen overrasker du og tre andre venner brudgommen hjemme hos ham – træ og værktøj, friskbrygget kaffe og stor morgenmad har I taget med. Det er en mild, solrig dag – tid til at tage fat!

Pålideligt hvert sekund og dag for dag en del af din personlighed

Som leder af den usædvanlige ungkarleaktion fordeler du værktøj og opgaver og gennemgår byggeplanen trin for trin, før alle går i gang fulde af energi. I nyder at arbejde sammen, fornemmer lugtene af have og træ, den perfekte måde at stresse af efter en lang uge på kontoret. Det er de to sider af dig, det er det, der gør livet spændende. Også i dit ur mødes disse modsætninger. Den markante kronograf af stål med den stilfulde sorte urskive, som du altid har på armen, er en klassiker med et moderne touch, 100 % pålidelig uden nogensinde at være kedelig. Din bedste ven har du kendt siden børnehaven, og han er altid klar til et nyt eventyr. I var på jeres første ferie sammen, delte jeres første lejlighed og prøvede det første faldskærmsudspring sammen. Hvad enten han er på kontoret eller som nu saver brædder, har han altid sit flotte, satinerede stålur med læderrem på: maskulint, men diskret, holdbart og lige så pålideligt som din ven selv. Jeres fælles skolekammerat, som lige nu arbejder på soklen til pavillonen, er vandsportsentusiast. Han svømmer, dykker og sejler langtursregatta, når han har tid til det. Hans ekstremt lette og fleksible ur af blød plast med hærdet mineralglas er som skabt til ham: Sporty, individuelt og anderledes, det er ideelt i hverdagen og til alle udfordringerne.

Ure til herrer - individuelt design og kvalitet made by Esprit

Den fjerde i flokken, en arbejdskollega fra din vens tid på reklamebureauet, er i gang med at lasere træstolperne, før pavillonen skal samles. Han er en gudsbenådet grafiker, der elsker tegneserier af enhver art og selv skaber tegneseriefigurer i sin fritid. Som en helt særlig gave har han foreviget det forestående bryllup og ægteskab i en enestående tegneserie. Hans enkle, maskuline herreur af stål sætter nye standarder med den farvede plastrem, fuldender opsigtsvækkende outfits på fremragende vis og er en moderne, modig kontrast til basic styles. Ungkarle-byggeholdet bliver komplet med en mangeårig ven, der for nyligt åbnede et lille galleri for ung kunst. Hans ur, en flot, kantet herre-kronograf af stål, er enkel i sin form og alligevel speciel. Stilfuldt og 100 % præcist er det noget helt særligt og det perfekte udtryk for hans personlige stil.

Ligegyldigt hvor forskellige de fem personer og livshistorier er – som mangeårige venner arbejder I sammen om at skabe noget, der bliver en del af jeres historie, og som også efter mange år vil have en hel speciel betydning for jer. Sæt pris på betydningen af det særlige – det er en af grundene til at vælge herreure fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...