new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Accessories til køkkenet fra Esprit

Vores køkken er fuld af liv: Vi elsker at lave mad i timevis sammen med familie og venner og at spise de lækre måltider. Smarte accessories til køkkenet sørger for, at vores kreative retter bliver serveret i de helt rigtige omgivelser: Service i glade farver, fantasifulde dækkeservietter og elegante bordløbere passer perfekt til bordpynten i vores helt individuelle stil, så køkkenet bliver midtpunktet i vores hjem.

Accessories til køkkenet opfylder alle designønsker

Mens du holder en sen frokostpause om fredagen, får du en sms fra din veninde. Efter i flere uger at have kigget på lejligheder, snakket med ejendomsmæglere og søgt på internettet har hun nu endelig fundet et nyt sted at bo. Hun vil holde housewarmingparty i weekenden og har brug for al den hjælp, hun kan få – og det siger sig selv, at du og mange andre af veninderne er klar til at træde til og hjælpe med forberedelserne. Lørdag morgen tager I sammen ud for at shoppe – denne gang går turen dog ikke til de smarte modebutikker i byen, men til supermarkedet. Belæsset med alt, hvad der skal bruges til festen, tager I hen til hendes lejlighed. Vel ankommet i lejligheden tager du og dine veninder først det hele nøje i øjesyn. Efter rundvisningen samles I i det store køkken, som helt tydeligt er hjertet i den nye lejlighed. I snakker om, hvordan buffeten skal anrettes – I har alle forskellige forslag, tips og idéer, men det er jeres veninde, der som ny beboer i lejligheden fungerer som projektleder. Iført et ternet køkkenforklæde bladrer hun i opskrifterne og hjælper, hvor det er nødvendigt. Derudover serverer hun stærk kaffe i krus med farvestrålende striber til at styrke sig på før festen. Hun tager sig også af borddækningen. Ved hver plads lægger hun en helt speciel dækkeserviet af sammenflettede bambusstave i en dybblå farve. Under dækkeservietterne har hun lagt en jaquard-borddug, der skaber en vidunderlig kontrast. Og for at gøre det hele endnu mere festligt pynter hun bordet med forskellige lys.

Accessories til køkkenet: Alsidige, funktionelle og stylish

Netop da hun er færdig med borddækningen, kommer din veninde ind i stuen med et varmt gratinfad, som hun holder med et par grydelapper, der matcher forklædet. Fra køkkenet strømmer en vidunderlig duft af liflige retter ind i stuen. Og i løbet af få øjeblikke står alt klart på buffetbordet. Alle synes, at det ser fantastisk ud – din veninde vil straks tage et gruppebillede. Mens I griner og pjatter, stiller I jer op til et gruppebillede foran bordet med skåle og fade med alverdens lækkerier. Din veninde lover bagefter at sende billedet til alle. Det sidste billede er lige taget, da den første gæst ringer på døren. Efterhånden indfinder alle sig – og alle roser den flotte buffet i høje toner. Det bliver en dejlig aften, som I alle senere tænker tilbage på med glæde. En af vennerne får en strålende idé: Med et polaroidkamera med øjeblikkelig fremkaldelse tager han nogle flotte fotos til køleskabet. Langsomt lakker den dejlige aften mod enden. Da næsten alle gæsterne er gået, skal der ryddes op. Din veninde deler viskestykker i forskellige mønstre ud, så I kan tørre af. Da I har klaret aftenens sidste opgave, og du giver din veninde et stort knus til afsked, er der ingen spor at se efter festen – undtagen på køleskabsdøren.

Vis mere...
Vis mindre...