new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Accessories til stuen fra Esprit

Stuen er måske det vigtigste rum i vores hjem. Her slapper vi af med en god bog eller lader roen falde på os efter en udfordrende arbejdsdag. Dekorative, mønstrede pudebetræk, tæpper i vintage-look, bløde plaider i bomulds-miks er accessories til stuen, som sørger for en hyggelig og afslappet stemning inden for vores egne fire vægge. Her er især én ting vigtig: Det er detaljerne, der gør vores stue så enestående.

Accessories til stuen udstråler individualitet og kreativitet

Du kunne ikke få en bedre start på dagen – da du trækker gardinerne med blomstermønster fra, skinner den strålende sol dig ind i ansigtet. Og prikken over i'et: I dag er det din fødselsdag. Du har inviteret venner, familie og alle de mennesker, der står dig nær, til at komme om eftermiddagen. Før du går i gang med forberedelserne, sidder du længe ved bordet og spiser fødselsdagsmorgenmad. Varme croissanter, friske appelsiner og en kop skoldhed kaffe. Det er dejligt at få noget styrkende, og du kører med dine bare fødder hen over det højluvede tæppe. Da du er ved at rydde af bordet, ringer det på døren. Din nabo er den første til at ønske dig til lykke. I de senere år har der udviklet sig et dybt venskab mellem jer – og det er klart, at hun her i formiddag hjælper med forberedelserne til festen. Sammen dækker I bordet. Lysestager i flot design giver en hyggelig stemning – de blafrende lys danner spændende skyggemønstre på dit pink tapet. Sammen begynder I at bage kagerne, som du vil servere. Mens I slår æg ud, pisker mælk og rører kraftigt i skålen, skinner solen gyldent ind igennem dine gennemsigtige gardiner med stropper – perfekt fødselsdagsvejr.

Specielle accessories til stuen giver vores hjem det lille ekstra

Om eftermiddagen er det så endelig tid: Fra du åbner døren første gang, det ringer på, går der næsten en time, inden du kan lukke den igen. Dine kære kommer med livsglæde, hjertelig latter og masser af gaver. Du er især glad for den farvede billedramme i træ, som din søster er kommet med. Hun har fået et af dine yndlingsbilleder rammet ind: Du og din søster på stranden med en stor isvaffel, i baggrunden en strålende blå himmel og det turkisfarvede hav. Din bedste veninde har allerede fundet det helt rigtige sted til billedet. Efter at alle har hilst på hinanden, sætter I jer ved spisebordet i massiv eg, og alle smager på dine kager. Især gulerodskagen med marcipanglasur vækker begejstring. Din nabo sender dig et smil – jeres teamarbejde er en stor succes. Lidt senere foreslår din far, at I går en tur i den nærliggende skov. Bladene, der er ved at blive gyldne og røde, gør skoven betagende smuk. Du snakker livligt med alle og slapper helt af sammen med familien. I ler alle hjerteligt, da din toårige nevø mister balancen, mens han er ved at undersøge et muldvarpeskud og med et overrasket ansigtsudtryk falder lige på halen. Da I er tilbage i din lejlighed igen, tager de fleste familiemedlemmer afsked. Det er klart, at dine venner bliver og hjælper med at rydde op. Meget senere om aftenen er alle gået undtagen din nabo, som sidder og slapper af i sofaen med de smart mønstrede jaquard-puder. Med en strikket plaid over jer og et glas rødvin i hånden gør I status over den vellykkede dag. Du har gemt det bedste til sidst: to store stykker gulerodskage.

Vis mere...
Vis mindre...