new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Pumps fra Esprit

Pumps er noget helt særligt, for højhælede sko giver os altid det lille ekstra. Både når vi er på vej til et møde i spadseredragt og stilfulde pumps i læder, og når vi tager til fest i den lille sorte og flotte plateau pumps eller til galla i aftenrobe og raffinerede T-strap-pumps. Kvalitetspumps fra Esprit er trods de høje hæle behagelige at have på takket være de raffinerede snit. Samtidig sørger de skridsikre såler for, at vi står og går sikkert. Pumps bliver til stadighed nyfortolket, det være sig i form af pumps med remme i Mary Jane-stil, som lak-pumps med minihæl, som pumps i mokassin-stil eller som velour-wedges med betrukket kilehæl. Pumps er overraskende og spændende, nøjagtigt ligesom vi selv.

Altid på toppen: Pumps til kvinder

Det er lørdag aften og klokken er 19. Du og dine veninder er spændte som aldrig før. I sidder stadig derhjemme med et glas champagne, men snart går det løs: Din veninde, der er fotograf, er blevet nomineret til en fornem pris. Prisuddelingen foregår på et luksuriøst hotel med modtagelse på den røde løber. Det er klart, at du som hendes gode veninde er ved hendes side på denne aften. Men en sådan helt speciel anledning gør ikke ligefrem det i forvejen svære valg af outfit nemmere. Allerede for et par dage siden har du prøvet flere forskellige outfits. En kjole i blødt skinnende satin og dertil tofarvede plateau pumps, der giver det lille ekstra? Eller måske hellere den fine etui-kjole med blonder, kombineret med høje pumps med remme og en smal hæl? Til sidst besluttede du dig for en elegant pencil-nederdel, som du gør gallaegnet med en skinnende top med pailletter og glamourøse plateau pumps med glittereffekt. Da alle i aftenens anledning er elegant stylet, udnytter din fotograf-veninde lejligheden, griber sit kamera og begynder at tage masser af glamourøse festbilleder. Hendes satingardiner, der er trukket for, danner den perfekte baggrund, så billederne faktisk ser ud, som om de er taget ved en stor gallafest.

Glamourøs fremtoning – med stilfulde og feminine pumps

Champagnen og musikken sørger hurtigt for den rette stemning. Du og din veninde, der ser helt vidunderlig ud i en ærmeløs bustier-kjole med pumps i matchende farve er ved at overvinde jeres generthed foran kameraet. Din fotograferende veninde er også helt fantastisk til at opmuntre og animere jer. I sit meget elegante smoking-look med habitbukser og en tofarvet tuxedo-jakke, som hun har givet et feminint twist med T-strap-pumps virker hun rolig, og man kan slet ikke se, hvor spændt hun er på den forestående prisuddeling. Men da den bestilte taxa, der skal køre jer til prisuddelingen, holder foran huset kl. 19.30, klemmer din veninde alligevel din hånd og tager en dyb indånding. Du smiler opmuntrende til hende, klemmer også hendes hånd – og så skal I af sted til den store fest. Sammen går I med faste skridt ned ad den røde løber uden at lade jer bringe ud af fatning af fotografernes mange blitzlys – for det scenarie kender I jo allerede godt.

Vis mere...
Vis mindre...