new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damebukser fra Esprit

Vi kender vel alle den uendelige historie om yndlingsbukserne og klassikerne: Der er vel næsten intet, der fortæller mere om os selv end vores elskede bukser gør. Damebukser er lige så alsidige som vi er - de er på samme tid feminine og afslappede. De føles behagelige og får os til at se godt ud. De klassiske denim jeans, der er gået perfekt til, de højtelskede chinos, de smarte-slim jeans – vores favoritter overlever alle trends og bliver helt af sig selv en del af vores historie. Det er tid til at finde et par bukser, som du kan style på mange forskellige måder. It’s time for a new love story.

Afslappet stil og tidløs elegance

Dagen vågner, og du vågner op sammen med den. På din morgenfriske løbetur igennem skoven trækker du vejret dybt, mens duggen endnu glitrer på grenene. Klassiske leggings eller lette capris i bomuld er med på denne lune sommermorgen. Når de første kølige dage nærmer sig, jogger du igennem efterårsskoven i sporty bukser af jersey mens du nyder den vidunderlige klare luft og årstidernes skiften. Hjemme igen – et forfriskende brusebad og hurtig morgenmad. Hvad bringer dagen? Arbejde ved skrivebordet eller møder, afslappet eller formel chik stil? Du beslutter dig for at møde dagens udfordringer i afslappet stil og med ubesværet fornemhed. Påført smalle damebukser i bomuld eller feminine habitbukser i sildebensmønster er du afslappet og altid helt dig selv, uanset hvad der står i din kalender. Weekend – du har hele dagen foran dig. Af sted og ud i det fri for at opleve nye ting og nyde dagen i fulde drag. På loppemarkedet kigger du efter modesmykker, nyder det farverige virvar af folk og finder uventede skatte. Med dine chinos i en sart pastelfarve eller smalle vintage-jeans passer du perfekt ind i den levende stemning på denne perfekte formiddag. Du mødes med din bedste veninde til en sen frokost i byen. Nu er det tid til din egen individuelle, feminine stil. Sorte skinny jeans eller jordfarvede bukser i bomuld/stretch er basics til en eftermiddag med snak, slentren og shopping. De er bekvemme og passer perfekt til alt, hvad du ser i udstillingsvinduerne på turen. Du daser omkring og ser hvordan folk går forbi dig og sent om eftermiddagen tager du en afstikker til parken. Børn ler og spiller fodbold, mens solen langsomt går ned – du trækker vejret dybt og lader tankerne flyve.

Favoritter fra Esprit, altid perfekte, altid anderledes

Dagen er ved at være forbi – men ikke for dig. Har du lyst til middag på den nye restaurant rundt om hjørnet? Eller vil du hellere med venner på cocktailbar? Natten er kort - få den til at stråle: I silkeblanke treggings til en chiffonbluse, i elegante twill-bukser med stretch, med godt humør og en stor portion personlig stil. Vær fantastisk – vær dig selv! Vores online-shop tilbyder meget mere end bukser til damer. Her finder du de flotteste favoritter til fantastiske øjeblikke: Chinos, som får dig til at smile foran spejlet, leggings, der passer til forskellige outfits, jeans som stadig er rare at have på efter en lang aften. Glem dine forpligtelser for en stund – genfind din nysgerrighed og nyd din helt egen personlige, ægte stil. Det er den frihed, Esprit giver dig.

Vis mere...
Vis mindre...