new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Leggings fra Esprit

Fra fitness-trend til everyday-favorit: Selv om leggings stadig fjernt minder os om aerobic og stepdance, er vi rigtig glade for, at en så vidunderligt alsidig, kropsnær og bekvem beklædningsgenstand ikke mere er forbeholdt fitnesscentre og løberuter. Med en uendelig mangfoldighed af materialer, farver og detaljer er leggings for længst blevet til en sikker og pålidelig del af vores garderobe. Leggings er med på det hele. Jersey-leggings til en taljeret blazer eller transparente trekvart-leggings under en løsthængende kjole – i dag er leggings et ægte fashion-allround-talent.

Afslappet stil, der passer overalt: Leggings kan det hele

Det ligger helt fast: I denne weekend skal din lejlighed sættes i stand fra ende til anden. Alle vennerne ved besked og har tilbudt at hjælpe. Ifølge vejrudsigten bliver det dårligt vejr lørdag og søndag, og det passer fint med dine planer. Efter en stærk kop kaffe begynder I lørdag morgen at rydde møblerne ud af køkkenet og stuen. I basic stretch-leggings, sneakers og zip-hoodie er du i strålende humør til at flytte om, rydde op og sortere. Papkasserne fyldes hurtigt med ting, du ikke mere har brug for. Med forenede kræfter maler I væggene og lofterne i en ny, frisk farve. Capri-leggings og en tanktop er fuldt tilstrækkeligt under den praktiske maleroverall. Efter tre timers intensiv indsats står I sammen i de tomme rum og beundrer hvordan den nye farve har gjort din lejlighed venlig og rummelig. I er færdige for i dag – men du bruger tiden til en hurtig tur til bolighuset for at købe nye gardiner og billedrammer. Smart klædt på til den kølige aften, i stretch-leggings af jersey og booties under en fløjlsnederdel, begiver du dig af sted, kigger dig omkring i ro og mag og finder til sidst de luftige gardiner, der passer perfekt til de nye farver i stuen.

Leggings - på én gang bekvemme, alsidige og sexede

Om søndagen motiverer du dine hjælpere til næste etape med en lækker morgenmad. Køkkenet er stadig helt tomt, men kaffen, de lune rundstykker og den friske appelsinjuice kan sagtens nydes ved et improviseret bord i soveværelset. Afslappet og veltilpas i rib-leggings og en oversized pullover giver du dig tid til at nyde morgenmaden sammen med vennerne, før I sammen fordeler dagens opgaver. Der bliver lagt nyt gulv i køkkenet, stuen får et blødt tæppe. Fuld af energi går I i gang med arbejdet, men finder tid til små pauser og snakker om, hvordan en ny idé bedst kan føres ud i livet. Nye gardiner, en stilfuld hængelampe og et par nye billeder, så kan møblerne stilles tilbage igen. Efter denne sidste kraftanstrengelse mangler der kun en ting – hurtigt under bruseren og så mødes med dine dejlige venner hos din yndlingsitaliener. Du takker dem for hjælpen med en stor middag. I afslappet style med skinnende leggings til high-heels, satintop og blazer sidder du sammen med dine handlekraftige hjælpere til langt ud på aftenen. Hjemme igen tager du dig trods træthed tid til at slappe af på sofaen i din nye stue, i bløde fløjlsleggings og en grovstrik-cardigan – omgivet af den enestående blanding af nyt og kendt og din personlige stil.

Vis mere...
Vis mindre...