new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Cowboyjakker til damer fra Esprit

Cowboyjakker har klaret det, som kun få outfits har kunnet: I årtier har de været en fast del af vores garderobe, nede på jorden og afslappede. Den klassiske korte cowboyjakke i en speciel vaskning, i farvet denim eller taljeret med lynlåse - vi elsker det alsidige og det individuelle ved denne klassiker, som vi aldrig bliver træt af. Cowboyjakker ældes ikke i værdighed - de matcher uden problemer forskellige outfits og aktuelle trends og er og bliver en absolut must-have til vores personlige stil.

Klassisk materiale i moderne styles: Cowboyjakker til damer

Du har helt spontant besluttet at holde den uges ferie, du har tilbage. Men i stedet for at booke en rejse, bliver du hjemme for at slappe af og for at lære din hjemby at kende fra en anden side. Ugen starter med sportslig aktivitet. Mandag formiddag tager du af sted til svømmehallen, afslappet i chinos, en trøje med V-udskæring i blød jersey og en feminin stretch-cowboyjakke. Du svømmer flere baner i det næsten mennesketomme, oplyste bassin, slapper længe af i saunaen og forkæler dig selv med en gang massage. Helt i harmoni med dig selv og som født på ny mødes du efter en kort frokost med en veninde til dit første besøg på byens museum. En rigtig turistattraktion - og der venter jer begge en uventet spændende eftermiddag.

Om tirsdagen har en god ven lovet dig at vise dig rundt hos byens bedste marskandisere og antikvitetshandlere. Du mødes med ham sidst på formiddagen, passende klædt i en strikkjole, lange læderstøvler og en cowboyjakke i vintage-look. Resten af dagen kommer I rundt i alle kvarterer i byen, og du opdager, at der er et kæmpestort udbud af smukke og kuriøse ting fra hele verden og alle tidsperioder. Senere på aftenen sidder I sammen på et trattoria og beundrer de fire flotte glas i Jugendstil, som du har fundet, og du glæder dig over de mange nye indtryk. Onsdagen er reserveret til din familie. Her oplever du ikke de store overraskelser, men altid den allerbedste afslapning. Da du i bekvem style i sorte slim fit jeans, en stretch-bluse og en cowboyjakke i biker-look kommer hjem til dine forældre, bliver du straks mødt af velkendte dufte og billeder. Ved frokosten sidder I og snakker og fortæller hinanden om det seneste nyt, og det er langt ud på eftermiddagen, da du tager en tur i den nærliggende skov sammen med din far. Mens I går ad de små, velkendte skovstier, samler du svampe og genoplever din barndoms ture. Sent om eftermiddagen skal du af sted. Din søster, som ikke nåede frokosten, tager revanche og mødes med dig i en smart italiensk vinbar ikke langt fra dig. En nederdel med A-linje og en enkel top under en smal cowboyblazer er det helt rigtige outfit til den elegante lille bar. I den rolige atmosfære sidder i længe sammen og snakker.

Feminine, robuste og altid med det særlige ekstra

Næste dag er der shopping med din bedste veninde på programmet. I feminine skinny jeans og smalle mokkasiner, long top og en kort taljeret cowboyjakke i used-look er du klar til at gå gaderne tynde. På jagt efter nye ting tager I en afstikker til de små sidegader og kigger ind i butikker, hvor du aldrig har været, før I sammen begiver jer hjemad med jeres fund og en stopfyldt pose fra thai-boden. Om fredagen tager du af sted i højt humør: Det er tid til at give din yndlingskollega lidt feriefornemmelse. Hurtigt gør du dig klar i sorte leggings, støvletter og en enkel tunika-bluse under en cowboyjakke af farvet denim. Du overrasker din kollega med croissanter og en stor latte macchiato på kontoret. Hun holder tidlig frokostpause og I sidder sammen og snakker om ugen, der er gået. Og selv om din ferie egentlig var alt for kort, så kan du leve længe på alle de nye oplevelser og idéer du har fået.

Vis mere...
Vis mindre...