new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Esprit damekjoler – det perfekte valg til enhver lejlighed

Er du blevet inviteret til en fin middag? I en elegant cocktailkjole fra Esprit kommer du helt sikkert til at gøre indtryk. En kæk minikjole med sart spids og kort søm er derimod det perfekte valg, hvis du for eksempel skal spadsere på Champs-Élysées.

Midikjoler med læglangt snit smyger sig elegant om dine ben og giver en luftig følelse af sommer. Uanset om de er med hæklet spids, i lysende chiffon eller elegant plissé, er kjolerne med deres flagrende og løse snit oplagte til brug på kontoret om sommeren. Til en forestående sommer med festival og gode venner er kulørte maxikjoler med langt snit et afslappet valg. Mini-, midi- og maxikjoler fra Esprit overbeviser med raffinerede snit samt populære mønstre og farver.

Den næste date, din bedste venindes bryllup, kundepræsentationen på kontoret – enhver lejlighed kræver sin helt egen kjole. Men det er ikke nok blot at vælge en kjole, der passer til lejligheden. Kjolen skal også sidde perfekt. Og der findes ikke ét snit, som passer alle. I vores pasformsguide kan du se, hvilke snit der passer bedst til dig.

Kjoler, der passer til årstiden

Om foråret, når blomsterne langsomt skyder frem, er tiden inde til blomstrede mønstre, lyse farver og pastelnuancer fra den fortryllende Esprit kjolekollektion. Se de lette, uhøjtidelige kjoler, der om aftenen kan kombineres perfekt med en tynd strikjakke, en bolero eller et farvemæssigt afstemt tørklæde.

Når temperaturerne bliver sommerlige, kan du med fordel ty til en luftig, bekvemt siddende kjole i stribet mønster med et maritimt look. De flotte hulbroderier og spidser signalerer, at havefesten bare kan komme an. Skaber blikfang på sommerbrun hud: en afslappet denimkjole. Med lange eller korte ærmer og i kort eller gulvlangt snit passer det cool denim-look til enhver lejlighed.

Også på kølige efterårsdage er damekjoler fra Esprit et perfekt valg. Varme strikkjoler af fin uld og fløjlskjoler i stærke farver eller ternet mønster samt bourgogne- og camelfarver passer perfekt til den skønne årstid.

Står julen for døren, får vores festlige kjoler med pailletter dig til at stråle. Elegante aftenkjoler i klassisk sort og fremstillet af kvalitetsstoffer gør dig til en stilsikker gæst ved den næste nytårsfest.

I øvrigt: Bæredygtig bomuld er et fast element i Esprit-sortimentet.

Måske er din drømmekjole allerede mærket "Organic" eller "Recycled".

Én kjole – mange looks

Hvis du foretrækker enkle damekjoler, vil du ud over et elegant og rent look også kunne nyde godt af en anden fordel: De kan kombineres i det uendelige med kreative accessories.
Med et taljebælte eller et pænt bånd af fløjl eller silke kan du for eksempel skabe to forskellige look med én og samme kjole. Kombineret med den rigtige sko, din yndlingsclutch og andre accessories bliver din lette skjorteblusekjole, som du bruger på shoppingturen om dagen, i en håndevending tryllet om til et blikfang, der om aftenen fremhæver din figur på restauranten.

Esprit stilguide: Den rigtige kjole til dig

Mangler du noget nyt til klædeskabet, som kan understrege dit individuelle look perfekt? Vores stilguide hjælper dig med at finde netop den kjole, der altid viser dig fra din bedste side. Med vores tip finder du nemt din individuelle figurtype. Så er du sikker på at vælge rigtigt, næste gang du shopper tøj. Men det er ikke kun snittet, der afgør, om en kjole passer perfekt til dig. Nedenfor kan du se, hvad der også er afgørende i forbindelse med materialer og komfort.

H-typen: søjlefacon

Har du et petite udseende med smalle skuldre, spinkel talje og få kurver? Så vil du med fordel kunne vælge et lige snit som for eksempel etuikjoler eller jerseykjoler. Hvis du ønsker at "fremtrylle" lidt mere kvindelige former, kan du vælge kjoler med empiresnit, flæser eller applikationer på barmen eller hoften. Off-shoulder-kjoler har i øvrigt superhøj glamourfaktor!

A-typen: pærefacon

Du fortryller med kvindelighed: Din kontur er kendetegnet af feminine hofter og lår. Raffinerede udskæringer, applikationer eller pailletter er oplagte til dig, da de fremhæver din overkrop. Kombineret med et snit i A-linje fremhæves dine kurver perfekt. Prøv også noget nyt: Lige nu er raffinerede skjorteblusekjoler på mode, da de fremhæver feminine hofter på en charmerende måde.

V-typen: æblefacon

Ved denne figurtype er overkroppen bredere, hvilket får hofter og talje til at virke smallere. Fremhæv dine fortrin med vamsede jerseykjoler med V-udskæring eller neckholder-overdele. Begge får silhuetten til at fremstå længere.

Gennemgående knapper og skrå lynlåse kan også være med til at fremhæve din figur. Kjoler med snit i A-linje, gyngende nederdele eller applikationer forneden giver et fantasifuldt og let udtryk og er som skabt til dig.

O-typen: appelsinfacon

Udprægede kvindelige former samt relativt smalle arme og ben er kendetegnende for appelsinfaconen. Fremhæv dine fortrin med dine yndlingsaccessories og fine applikationer på udskæringerne.

En kjole med flagrende A-linjesnit eller en nederdel med vidt snit fremhæver dine kurver optimalt. Høje snit og mønstre, som fremhæver arme og sømme perfekt, er gode valg.

X-typen: timeglasfacon

Din smalle talje og dine former omkring barmen og hofterne giver dig et smukt feminint udtryk. Fremhæv taljen perfekt med slå-om-kjoler eller et bredt bælte. På den måde kommer kurverne bedst til deres ret og fremstår fantastisk feminint og forførerisk.

Etuikjoler med smalt snit omkring taljen er det perfekte valg til dig. Du kan også roligt vælge kraftige farver!

Moderne snit og god komfort

Din figurtype spiller ikke nogen rolle: Hos Esprit finder du med garanti den kjole, der passer bedst til dig. Kjolerne fra Esprit er populære, fordi de har et moderne snit, et smart design og findes i et bredt udvalg i mange størrelser. Uanset om du er til flagrende og bløde stoffer som hør og viskose eller mere tætsiddende stoffer som stretch, skal du vælge det materiale, du har det bedst med. Tip: Justerbare stropper er praktiske og giver øget fleksibilitet.
Vælg lette stoffer på varme dage, da de giver øget komfort. Klassiske og enkle farve- og mønsterkombinationer går aldrig af mode og betyder, at din yndlingskjole både påkalder sig opmærksomhed og kan bruges i mere end én sæson. Desuden kan du altid sætte en klassisk kjole sammen med nye accessories og følge tidens trend.

Tøj med lang levetid

Siden 1968 har Esprit bestræbt sig på at skabe tøj, som altid får dig til at fremstå elegant og stilbevidst, og som er behageligt at have på. Vores eksperter arbejder dagligt med de nyeste trends og aktuelle design. Derudover sikrer de, at tøjet fra Esprit opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Høj kvalitet i forarbejdningen af stoffer og sømme er kendetegnende for tøjet fra Esprit. Kvaliteten sikrer, at du får glæde af dit tøj langt ud i fremtiden..

Og lang levetid er lig med bæredygtighed: Stadig flere produkter af Organic Cotton og genanvendte materialer finder vej ind i sortimentet. I den forbindelse er det ikke kun vigtigt for Esprit at benytte økologisk bomuld, men også at vise miljømæssig og social ansvarlighed i produktionen ved at sikre rimelige og sikre arbejdsforhold.
Her kan du i ro og mag bestille dit nye tøj, mens du sidder i sofaen, og derefter prøve det hjemme. Med de praktiske filtre kan du nemt sortere produkterne efter størrelse, farve eller kollektioner. Så finder du hurtigere det, du leder efter. Hvad venter du på?

Vis mere...
Vis mindre...