new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Nederdele fra Esprit

Der er noget magisk ved nederdele. Legende let og på et øjeblik forvandler de os og vores outfit. Nederdele er et dream-team sammen med lange støvler, en spændende kontrast til booties, og kombineret med high-heels er de indbegrebet af feminin elegance. En lang maxi-nederdel af chiffon er på varme sommerdage lige så vidunderlig som en lårkort nederdel i uld med varme strømpebukser på gåturen om vinteren. Lange eller korte, nederdele er så dejligt fleksible, at der aldrig er bestemte forventninger om, hvordan de skal være. Og præcis sådan vil vi også være!

Perfekt kvindelighed i alle varianter

Mandag morgen vågner du til strålende solskin – starten på den nye uge kunne ikke være bedre. På et øjeblik er trætheden fuldstændig forsvundet. Du tager af sted i et klassisk, sort pencilskirt til stretchbluse og blazer, og du føler dig glad og fuld af energi. Den sædvanlige store cafè latte på vejen gør humøret endnu bedre. I dag kan hverdagens stress ikke gå dig på. Efter to møder, en alt for kort frokostpause og mange telefonsamtaler er arbejdsdagen klaret, og der er stadig tid til at nyde den sene aftensol. Din yndlingskollega er straks med på idéen. Et kort stop hjemme, så mødes I i den nærliggende park, hvor der et mangfoldigt leben på denne tid: Legende børn, tumlende hunde, familier i græsset på et tæppe, mennesker, der ler og snakker. Bekvemt og afslappet i en ballon-nederdel eller en cowboy-nederdel med svaj til den smalle pullover med V-udskæring sidder I sammen og nyder aftenen, indtil solnedgangen forvandler himlen til et hav af åndeløse og smukke røde, orange og violette farver.

Af tæt uld, afslappet denim, lækker viskose og blød jersey: Nederdele kan det hele og mere til

Det dejlige vejr varer ikke ved. Allerede om onsdagen står du op til en helt overskyet himmel og en kølig vind fra nord. Ingen grund til dårligt humør – du trodser vejret i en elegant nederdel af uld og lange støvler. Dagen går med de sædvanlige opgaver, og du glæder dig til aftenen, hvor du skal til en af dine gode venners fernisering. Du har i flere uger haft kryds i kalenderen ved denne aften. Du bestemmer dig først for dit outfit derhjemme, mens du spiser et hurtigt aftensmåltid: en plisseret, lårkort nederdel til en mørk rullekravepullover eller en farvet denim-nederdel til en fashion-top? Under alle omstændigheder må det godt vække lidt opsigt i dag. Aftenen bliver fantastisk, og tiden flyver af sted med spændende samtaler og mange nye ansigter. Ugen er gået hurtigt. Det er allerede fredag, du har taget eftermiddagen fri for at shoppe med din storesøster i ro og mag. Det er sjældent, der er mulighed for det, og det er helt sikkert: Når du er af sted sammen med din søster, skal I kigge ind i alle de fine, små modebutikker i området. Elegant og feminin i en nederdel i A-linje med blødt fald til booties og en cashmere-cardigan besøger I butikkerne, gør holdt her og der og snakker om de vigtigste ting, der er sket i de sidste uger. Dit afslappede chikke look føles stadig godt, da I sammen om aftenen nyder et glas vin og tapas, sammenligner dagens fund og som altid forsøger at overgå hinanden. Tilfreds med dig selv og ugen falder du i søvn i sengen. Weekenden står for døren – tid til at opleve nye ting!

Vis mere...
Vis mindre...