new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
Visning:Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeans-nederdele fra Esprit

Denim har i årtier stået helt øverst på listen over vores absolutte favoritter. Lavet til at holde evigt, altid smart og ekstremt foranderligt: Denim er det stof, som et afslappet og feminint look laves af. Jeans-nederdele er præcis casual, feminin, afslappet og sexet – for at sige det kort. Jeans-nederdele passer perfekt til os. Om du går med en lårkort jeans-nederdel eller en denim-nederdel i A-snit, med moderne striber eller i washed-look: Jeans-nederdelen er en klassiker, som opfinder sig selv igen og igen.

Nu er det afgjort. Nu hvor du har fået det nye job, er det tid til at tage afsked med din lille, elskede lejlighed og se dig om efter noget større. Tre værelser med køkken-/alrum og balkon, højt til loftet, trægulve – du begynder at drømme, mens du bladrer boligannoncerne igennem. Allerede næste weekend tager du af sted sammen med en veninde for at kigge på nogle af de mest interessante lejligheder udefra og se deres beliggenhed og udforske kvarteret og livet dér. I en kort jeans-nederdel af washed denim til ankle booties og en let jakke slentrer du og din veninde igennem de forskellige hjørner af byen og indsnuser stemningen i de forskellige kvarterer. Det er en dejlig, solrig dag. Da du står foran et hus i en lille sidegade med en træallé, ved du det straks: Her er din nye lejlighed.

En klassiker med mange ansigter – jeans-nederdele i en vidunderlig mangfoldighed

Du har taget fri om mandagen for at få fremvist din drømmelejlighed af ejendomsmægleren. Du vil ikke overlade noget til tilfældighederne – og da slet ikke dit outfit. Du er klædt med en stretch-jeans-nederdel og en trøje med V-udskæring tager afslappet afsted til frisøren. Du giver dig god tid, og hele tiden tænker du på eftermiddagen og fremvisningen af lejligheden. Solen skinner stadigvæk, da du, efter en kort frokostpause, i en knælang jeans-nederdel i lige snit og med fine pyntesømme og en lys bluse hilser på ejendomsmægleren foran huset. Glad og spændt følger du efter ham ind i lejligheden og ser straks, at alle dine forventninger er indfriet: Store, lyse rum, en altan, hvorfra man kan se ned på en lille have, et stort badekar og et vidunderligt køkken, der er som skabt til hyggeligt samvær. Du skal bare have den lejlighed!

Mørkeblå, vintage eller washed, farvet denim eller nålestriber - alt i jeans

Du venter en hel uge i spænding, indtil opkaldet endelig kommer: Du kan flytte ind allerede i næste måned! Der er næsten ikke tid til at fejre det – der er alt for mange ting, der skal ordnes. Men du mødes spontant med to veninder på din yndlingsbar for at fejre den store begivenhed. I højt humør, en lårkort jeans-nederdel og high heels sidder du længe og glad sammen med dine veninder, og I forestiller jer hvordan lejligheden skal indrettes. Den næste lørdag skal der købes flyttekasser, og du skal en tur i bolighuset for at kigge efter en speciel lampe, som vil gøre dit nye køkken helt perfekt. I en jeans-nederdel med A-snit i mørk denim slentrer du igennem forretningen og lader dig inspirere af møbeludstillingen og får fantastiske idéer til, hvad du kan gøre med dine nye rum. Endelig har du fundet dit helt personlige hjem, hvor du kan leve din egen stil og føle dig godt tilpas. Nyd friheden i dit liv med jeans-nederdele fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...