new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Trøjer og strik fra Esprit

Trøjer er et must i ethvert klædeskab. Trøjer og striktrøjer til damer er på samme tid mode til at føle sig tilpas i og uundværlige basics. I klassiske eller moderne snit og et væld af materialer og raffinerede detaljer – dametrøjer viser sig altid fra deres bedste side i nyt look. Blid kvindelighed i en trøje i smalt snit i kashmir, afslappet komfort i en sweater i bomuld eller varmt velbehag i en striktrøje med XL-rullekrave – alt er muligt. Vi elsker trøjer, fordi de nemt og dejligt ukompliceret passer til enhver stil og kan kombineres på et utal af forskellige måder. Det præcis gør trøjer til et uundværligt fashion-item og til favoritten i alle situationer.

Klassiske, trendy, kropsnære – dametrøjer er vores alsidige ledsagere

I det bløde aftenmørke er du på vej hjem fra kontoret. Det har været en lang dag, den sidste i en travl uge fuld af møder og udfordringer, og nu har du endelig fri. Træt åbner du døren til din lejlighed, smider sko og taske i entréen, tager din smalle grå trøje med V-udskæring i kashmir af og smutter i et par leggings og en bekvem oversized trøje. Nu har du bare lyst til at slappe af i sofaen med en kop varm te og en bog – så ringer telefonen. Det er din bedste veninde, og hendes ophidsede stemme får dig til at spidse øren: Hendes onkel fra Italien har inviteret hende derned for at hjælpe med olivenhøsten. Den store olivenhøst er kun hvert andet år – det vil du under ingen omstændigheder gå glip af!

Da din veninde næste morgen allerede før solopgang holder med bilen foran din lejlighed, er din træthed forsvundet som dug for solen. I vintage jeans, sneakers og en let cardigan i fint strik, lægger du din rejsetaske i bagagerummet og sætter dig ind i bilen. I det smukke morgenlys, med høj musik og dagens første kop skoldhed kaffe kører I sydpå. I giver jer tid og holder indimellem pause i små maleriske byer og nyder turen i fulde drag. Det er meget sent, før I ankommer til det smukke gamle hus af grå natursten. Med et stort smil kommer din venindes onkel ud, fulgt af sin kone, deres to voksne sønner og to forpjuskede hunde. Mens onklen hilser overstrømmende på italiensk, tager hans kone taskerne og trækker i ærmet på din venindes bløde rullekravetrøje for at vise hende gæsteværelset. I får ikke lov at hvile jer endnu. Der bliver serveret vin og oliven, gedeost fra nabogården og mange andre delikatesser ved et langt bord i gårdhaven. Din veninde oversætter den livlige snak så godt hun kan. Tilpas og afslappet i din bløde trøje i groft strik med mohair, kigger du op på den klare nattehimmel over dig og er glad for, at du har kastet dig ud i dette spontane eventyr.

Striktrøjer til damer – fra flot angora til blød mohair

Næste dag vækker din venindes tante dig med stærk kaffe og sødt bagværk – så starter oplæringen i arbejdet. I en enkel trøje af bomuld og chinos, din veninde i forvaskede jeans og en stretch-trøje i fint strik, står I på olivenlunden under de grønne grene og får vist, hvordan man fjerner bladene fra de nedfaldne oliven. Du ser med forundring på, hvor behændigt og rutineret hele din venindes familie udfører arbejdet. I arbejder på olivenlunden hele dagen, kun afbrudt af en lang frokost i gårdhaven med kæmpestore portioner pasta, frisk brød med tomater, druer og figner. Så skal I i gang igen. Først da mørket langsomt sænker sig over de knudrede, små træer, pakker du arbejdsredskaberne sammen og går tilbage til huset, hvor et varmt brusebad og en vidunderlig middag venter på dig. Træt, mæt og glad går I til sidst over til den lille stenmur, der omkranser gårdhaven. I jeans og en fin sweater i kashmir, din veninde i rib-leggings og en trøje i uldmiks med V-udskæring, sidder I stille i mørket og tænker tilbage på dagen. I morgen går det videre – du kan næsten ikke vente.

Vis mere...
Vis mindre...