new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Lingeri fra Esprit, undertøj til damer

Vi elsker lingeri – ikke kun fordi det på en fin og vidunderlig måde sørger for vores velbefindende under ethvert outfit. Vi elsker det, fordi mangfoldigheden af smukt og forførende dameundertøj hver dag giver os mulighed for at klæde os og vise os sådan som vi er. Lingeri er magisk. Som det mest personlige af alle fashion items sørger det for, at vi føler os godt tilpas – også uden at vise det frem. Bekvemme every day BH'er og panties, sporty bøjle-BH'er og bløde hipsters eller en forførende balconette-BH med blonder – intet outfit er komplet uden smukt dameundertøj. Ingen dag er fuldkommen uden lingeri, som vi føler os godt tilpas i.

Bekvem pasform og forførende look – lingeri kombinerer begge dele.

En lang uge med mange møder ligger foran dig: vigtige forretningsmøder, en shopping-eftermiddag med din søster og en koncert, som du har glædet dig til i ugevis. Mandagen starter med regn og et forretningsmøde, der varer næsten hele dagen. Et nyt forretningsprojekt afstemmes, og dit suveræne business-outfit sørger for selvtillid med feel-good-faktor. Under din taljerede buksedragt i smalt snit er du klædt i en klassisk push-up-BH og matchende sømløse hipster-shorts. Arbejdsdagen flyver af sted og slutter meget lovende. For at gøre den allerede storartede start på ugen helt perfekt har du senere på aftenen en middagsaftale med en gammel bekendt. Under en fin sort etui-kjole bærer du et silkenegligé med blonder og nyder den romantiske stemning på den lille franske restaurant, hvor I spiser en fantastisk middag for to.

Om onsdagen har du taget fri. Der sker ikke meget på kontoret – men til gengæld har du en masse planer. Først skal du vågne og gøre dig klar til dagen. I den tidlige morgensol løber du en lang tur igennem parken. I leggings og en funktions-top, derunder en åndbar bøjle-BH og sporty hipster-panties, koncentrerer du dig fuldt og helt om rytmen i din vejtrækning og nyder at bevæge dig. Hjemme igen tager du et brusebad og spiser morgenmad inden du skal af sted på en lang shoppingtur i byen. Din søster skal have en helt ny garderobe til sit nye job, en perfekt lejlighed til selv at finde nogle specielle ting. Du bestemmer dig for et outfit i vintage-look til smalle støvletter. En multifunktions-BH med variable stropper og en sød hofte-string er den helt rigtige kombination på shoppingturen og passer perfekt til alt, hvad du prøver. Efter turen i modebutikkerne har I stadigvær energi, og den bruger I til at gå på en fernisering – kultur og nye ansigter er et must. Du kommer i en knælang stretch-nederdel til en satinbluse med blødt fald og high heels, derunder en flot, puristisk polstret BH og en undernederdel med stretch, der blødt former din krop og får dig til at se strålende ud hele aftenen.

Føl dig som du ser ud – feminin, naturlig, fantastisk

Endelig er det fredag! På kontoret klarer du dine opgaver nemt og afslappet i skinny jeans og stretch-bluse til ankle booties, en upolstret blonde-BH og bløde hipster-mini sørger for dejlig feminin komfort under tøjet. Efter fyraften har du travlt med at komme hjem: Nu skal der klædes om og styles til den koncert, som du har haft billetter til i ugevis. Du er i strålende humør, føler dig let og forførende. Slim jeans og en silkeblank vandfald-top til langskaftede støvler er dit outfit til en spændende fredag aften, og dit lingeri passer til det. I en transparent blonde-string og en klassisk push-up-BH med blonder føler du dig feminin og vidunderligt tiltrækkende på en naturlig måde. Hvad enten det er til en særlig aften, til dine personlige feel-good-øjeblikke eller til en afslappet og dog forførende stil: Vær altid dig selv – i dameundertøj fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...