new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strings fra Esprit

Strings har været kendt som beklædningsdel i århundreder – men hos os er det en relativ ny tradition. Men dette lille fine lingeri, der altid er elegant og raffineret, har taget os med storm. Fin og feminin med blonder, forførende af transparent tyl eller helt enkel og kropsnær med mikrofiber. Strings fås i alle styles og tilpasser sig perfekt ethvert outfit. Strings er diskret komfort under stramme bukser, nederdele og kjoler og sørger for, at vi altid føler os meget feminine og godt tilpas. Virkningsfulde og samtidigt diskrete - det er disse egenskaber, der gør strings til vores favorit hver dag.

Forførende blonder og fine mønstre kombineret med silkeagtig bærekomfort

Flyet og hotellet er booket – bare en weekend mere, så er du på vej til New York sammen med din bedste veninde for at opleve alle facetterne af den fascinerende storby. Musik og gallerier, seværdigheder og attraktioner, restauranter og barer – og selvfølgelig skal I også shoppe en masse og udforske de spændende kvarterer. Søndag aften før afrejsen sidder du sammen med din veninde i dit soveværelse foran det næsten tomme klædeskab med et glas Prosecco-vin og thai-mad. I venstre hånd har du en sød string med farvet print, og i højre hånd en elegant, cremefarvet hofte-string. I timevis har I diskuteret, hvad I skal tage med til The Big Apple. Hvilke outfits passer bedst til metropolen? Hvordan er vejret? Hvad skal du absolut have med, og hvad kan du købe derovre? For nemheds skyld er I startet med lingeriet. Det skal være feminint og bekvemt, passe til ethvert look, være individuelt og have det lille ekstra. Nøjagtig ligesom byen selv. Mens du pakker hofte-stringen ned – den passer perfekt til dine nye farvede skinny jeans – opdager din veninde en jersey-kjole i et raffineret snit, som du absolut skal have med. En silkeagtig, sort string-tanga og en matchende bøjle-bh kommer som diskret og elegant undertøj ned i tasken til kjolen.

Søde eller sexede, sporty eller elegante – strings i alle styles

Det er ved at blive sent, og I glæder jer mere og mere til turen. I sidder sammen og ler og planlægger de kommende dage ned til mindste detalje, mens du tager tøj, lingeri og sko frem og prøver at bestemme dig. Din veninde, der har taget sin færdigpakkede rejsetaske med, begynder at pakke det hele ud for at du kan komme med din mening. Hvad er bedst til de sorte, blanke treggings og toppen med vandfald – den sexede, transparente string eller den enkle, åndbare mikrofiber-string i hvid? Inspireret af din venindes valg pakker du også to fine mikrofiber-strings ned – på den lange flyvetur og på shopping-turene skal det først og fremmest være bekvemt. For at komme i den rette stemning har din veninde lagt en CD på med en populær singer-songwriter fra New York, da hun får øje på den røde stretch-kjole, som du kun har haft på en gang. Sammen med lange støvler passer den perfekt til et besøg i et New York galleri eller til en aften i en af de små barer. Uden tøven pakker du kjolen og støvlerne ned sammen med en elegant string med blonder og en matchende push-up-bh. Din veninde danser rundt med et glas Prosecco i hånden, giver dig den nye rejseguide og spørger, om du helst vil udforske Central Park eller China Town den første dag. Uden at vente på dit svar, tager hun en sød string i tyl og en string-tanga med fint mønster op af sin taske – hvilken passer mon bedst til en natlig tur igennem New Yorks Meatpacking District? Du ler, så tårerne triller, kigger først på din veninde og så ud ad vinduet. Beslutsomt lyner du din rejsetaske til – udenfor er det allerede ved at blive lyst, og om to timer letter jeres fly.

Vis mere...
Vis mindre...