new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damesko fra Esprit

Sko gør dit outfit komplet og meget mere end det: Fra det ene øjeblik til det andet forvandler de os og vores personlige look. Fra de velplejede sneakers til de højtelskede booties har alle damer et helt særligt par sko, som er med overalt. Vi ved alle, hvor dejligt det er at have vores absolutte favoritter på, hvordan plateaus eller wedges fremtryller en fantastisk silhuet og hvordan bare en lille hæl gør din gang magisk. Vores yndlingssko er med os i årevis – og sådan bliver sko til en del af vores historie.

Alle mine sko: En ny dag og så mange muligheder

Din bedste veninde skal giftes: De sidste 24 timer i frihed tilhører nu jer to. Det er tid til at fejre, til at mindes, til at le og til store fremtidsdrømme. Det er en dag, hvor jeres venskab skal fejres. Der er ingen tid at spilde! Næppe er solen stået op, før du er på benene og smuttet i et par leggings og et par sporty sneakers i materialemiks eller sneaker-booties. Bare lige ned ad gaden, men i hurtigt tempo. Du nyder den morgenfriske luft og stilheden i gaderne, du ser hvordan sollyset bryder igennem træerne. I det fantastiske lille bageri på hjørnet får du de første ovnvarme croissanter. I chinos, top og lette rålæder-mokkassiner ringer du på hos din vendinde en halv time senere. Hun sover endnu? Den går ikke: Det er tid til en lang, dejlig morgenmad med frugtsalat og caffé latte. Sammen lægger I beslag på sofaen i stuen, med fødderne i blødt forede pels-booties, hovederne fulde af idéer for dagen. Wellnessprogram? Shoppingtur? Yoga i parken? Kigge på gamle billeder? Eller det hele – en ting ad gangen?

Sko til damer – til dig og til hver dag

Efter et intensivt beauty-program for bruden og dig vil I udenfor. Alt det vigtige er ordnet, nu drejer det sig om sammen at nyde fridagen. I etui-kjole og ballerinaer med kilehæl udstråler du afslappet kvindelighed og er godt rustet til lange strejfture gennem byen. Det er din veninde også – i sorte skinny jeans med rålæder-ankelstøvler. Hvad ville bedste veninder være uden modsætninger? Tiden flyver af sted, mens I slentrer, kigger og snakker. I følger med strømmen og nyder travlheden i gaderne omkring jer. En sidste afstikker ind i parken, så går det hjemad for at gøre sig klar til aftenen: Det skal være glamourøst. Til middagen i den italienske yndlingsrestaurant kræves der et særligt outfit. Bløde blanke jeggings til sorte stiletto-pumps eller en jersey-kjole med blødt fald til plateau high-heels? Kun et er sikkert – efter maden går det videre. Hvad enten det bliver lounge-klubben eller cocktailbaren, denne aften skal udnyttes. Hvad passer bedre til dit outfit og dine planer end klassiske wedges eller feminine læderstøvler med langt skaft? Du og din vendinde bliver en del af det pulserende natteliv omkring jer. Når I er sammen, er alle muligheder åbne for jer – som i gamle dage. Hvorfor ikke bruge hver dag til at opleve noget særligt? Læg planer for fremtiden, få det bedste ud af nutiden. Vær helt dig selv – med sko til damer fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...