new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrebukser fra Esprit

Når det drejer sig om herrebukser, så har alle mænd deres eget personlige yndlingspar i skabet – men det er bestemt ikke grund nok til ikke også at få øjnene op for de mange andre styles, der findes. Bukser til herrer er for længst ikke mere bare funktionelle eller formelle, de er markante fashion items, som præger vores personlige stil, og som vi altid føler os godt tilpas i. Vi elsker den uforgængelige, robuste charme ved denim jeans, den enkle elegance ved business-bukser i et godt snit og den smarte afslappethed, der er over chinos: Herrebukser – som skabt til os.

Style-mangfoldighed fra klassisk til casual

Nu har du i et år haft din egen lille vinforretning i hjertet af dit eget kvarter. Med masser af arbejde og passion er dit individuelle butikskoncept i mellemtiden blevet et populært mødested. Denne mandag morgen er du i butikken to timer tidligere end normalt for at tage imod en stor vareleverance. I bekvemme 5-pocket-jeans og en pullover med V-udskæring afstemmer du de leverede varer med følgesedlen og laver hurtigt plads i baglokalet, som du bruger som lager. To af de nye rødvine beholder du i butikken, så du kan præsentere dem for kunderne. I løbet af dagen er der den sædvanlige, livlige kommen og gåen, du giver gode råd og anbefalinger og snakker med dine stamkunder. Efter fyraften tager du hurtigt hjem for at klæde om, og så tager du af sted igen hen til en god veninde, som har inviteret dig til middag i sin nye lejlighed. I mørke bukser i bomuld og en let, stribet skjorte og med et par flasker af den fine nye rødvin ringer du på døren hos hende. Om tirsdagen er der stille i butikken, og du benytter lejligheden til at få lavet den lageropgørelse, der skulle have været ordnet for længst. I robuste slim fit chinos og en let sweater i fint strik gennemgår du reolerne og hele lageret, noterer beholdningen og laver en liste over varer, der skal bestilles. Sent om eftermiddagen overlader du pasningen af butikken til din medhjælper og går det lille stykke hjem til din lejlighed for at tage et hurtigt brusebad – om en time skal du mødes med indehaveren af en café i kvarteret. Hun arrangerer regelmæssigt oplæsninger og små koncerter og vil gerne have vin fra din butik til disse særlige lejligheder. Helt afslappet i en casual sweat-blazer og bukser i let bomuldsflonel, sidder du sammen med hende ved et af de runde caféborde, prøvesmager forskellige vine og snakker om, hvor mange flasker hun skal bruge.

Behagelige at have på, smarte at se på: Herrebukser til alle anledninger

Om onsdagen har du travlt: Om aftenen skal der være vinsmagning i butikken med spanske vine og et oplæg om nye økologiske dyrkningsmetoder. Glad og forventningsfuld, i fløjlsbukser i lige snit og en enkel ensfarvet skjorte, ankommer du tidligt til butikken og har travlt med forberedelserne hele dagen. Passende til lejligheden har du udvidet dit sortiment og indkøbt nogle fremragende økologiske vine. Kort før lukketid ankommer de bestilte platter med tapas og brød fra den lille restaurant ved siden af, og i afslappede business-bukser i uld-miks til en mørk button-down-skjorte modtager du lidt efter de første gæster. Det bliver en underholdende aften, og efter vinsmagningen sidder I længe i en lille sluttet kreds og snakker.

Heldigvis er det din medhjælper, der skal åbne butikken om torsdagen – du har et møde med en ejendomsmægler, som skal hjælpe dig med at finde egnede lagerlokaler. Det er ved at blive for trangt i det lille baglokale i butikken, og især hvis du fremover laver flere arrangementer og får aftaler med nye cateringfirmaer. I elegante sorte habitbukser med stretch og en taljeret blazer, mødes du med ejendomsmægleren på hans kontor og snakker over en kop kaffe om dine ønsker og forestillinger. Han anbefaler, at du lejer dig ind på et storlager og lover inden for de nærmeste dage at sende dig nogle forslag til lokaler i nærheden af dig. Med disse lovende udsigter tager du tilbage til butikken i strålende humør og arbejder hele dagen. Da du om aftenen er ved at låse butiksdøren, ankommer din bedste ven, i sneakers, jeans i vintage-style og zipp-hoodie, for at overtale dig til en tur hen til værtshuset på hjørnet, hvor de viser kampen med jeres yndlingshold. Du tøver kun et sekund – du kan jo hvile ud, når det bliver weekend.

Vis mere...
Vis mindre...