new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Lårkorte nederdele fra Esprit

Det er de små ting, der gør livet dejligt. Ikke uden grund har den lårkorte nederdel fra første øjeblik gået sin sejrsgang gennem alle modetendenser. Ingen andre beklædningsgenstande kombinerer på så fremragende vis feminin stil med afslappet-charmerende sexappeal. Den lårkorte nederdel viser ben og kvindelighed og er med sine ubegrænsede styling-muligheder for længst blevet et vigtigt fashion-item. Fra den lårkorte cowboy nederdel med svaj, som vi stolte har på sammen med vores første høje sko, til det mørke pencilskirt, som gør, at vi nemt klarer de lange dage på kontoret, følger den lårkorte nederdel os gennem hele livet. En tidløs klassiker og en fashion-must-have, der er med på det hele.

Elegant city-look, afslappet fritids-chic, glamourøs aften-styling

Tidlig morgen på vej til lufthavnen: En smuttur til London med din bedste veninde er perfekt til at se de nye trends og få nye idéer til jeres lille fælles galleri. To intense dage i en spændende by, med kunst- og loppemarkeder, modebutikker, kultur og nye ansigter – der er så meget at opleve. Very British i lårkort tweed-nederdel, cardigan og flade pumps planlægger I de næste dage mens I sidder i flyet, aftaler møder og overvejer, hvad der skal klares først. Jeres skønne lille hotel ligger midt i Londons East End. Så snart I har checket ind, er det ud i byen igen, og I bliver straks betaget af det pulserende liv i de små underground-butikker, gallerierne, de unge designere, barerne og caféerne. I kunne slentre omkring i de livlige gader hele dagen, men arbejdet går forud. Til frokost mødes I med en agent for nogle meget talentfulde unge kunstnere i et lille trattoria. I en diskret lårkort nederdel i stretch til en smal V-pullover føler du dig fuldstændig hjemme i den afslappede atmosfære i den stille italienske restaurant. Det bliver et interessant møde, hvor I får mange værdifulde informationer og nye kontakter. En så vellykket start skal fejres – med en tur til Spitalfields Market. I en farvet lårkort nederdel i denim, booties og en grovstrik-pullover går I på opdagelse i retro- og vintage-mode og falder i snak med to unge grafisk studerende, der sælger noget af deres arbejde på en stand. Spontant tager I sammen hen på en lille bar et par gader væk til en drink og lidt mad. Tiden flyver af sted med spændende snak og værdifulde insider-tips fra Londons kunstscene, og I er først tilbage på hotellet lidt over midnat.

Hver dag anderledes, en lårkort nederdel til hver dag

Næste dag tager I af sted til Vyner Street lige i nærheden af hotellet. Her har jeres nye venner anbefalet et par kunstgallerier. En lårkort nederdel i forvasket denim til en stretch-bluse og fløjlsblazer er helt dit eget London-chic – afslappet elegance, der gør, at du kan være helt dig selv. Efter et stop i en vidunderlig lille espressobar bruger I formiddagen på at kigge og opleve. Overvældet, men også inspireret af den kunstneriske mangfoldighed i East End, holder I kun en kort frokostpause, før turen går til det klassiske mål i London: Portobello Market. I nyder den livlige, urbane stemning i Notting Hill. I timevis slentrer I omkring på markedet og i de nærliggende gader, og så er det allerede jeres sidste aften i London. I tager afsked med verdensbyen med middag på en fin restaurant. Meget feminin og elegant i en skinnende fashion-nederdel med high-heels nyder du den fremragende mad i den rolige, afslappede atmosfære. Ved en drink i en stilfuld bar i nærheden lader I de overvældende indtryk fra de sidste to dage passere revy.

Hjemrejsedag: Med mange nye indtryk og inspiration til tusind projekter går det hjemad. Du under dig selv en ekstra times søvn, før du hurtigt pakker dine ting. I en bekvem lårkort nederdel i uldmiks, din veninde i diskret pencilskirt og finstrik-cardigan, læner I jer tilbage i sæderne og ser, hvordan byen under jer bliver mindre og mindre. I glæder jer til at komme hjem og til den spændende, arbejdsrige tid, der ligger foran jer.

Vis mere...
Vis mindre...