new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strik og sweatere til herrer fra Esprit

Striktrøjer og sweatshirts er et must i ethvert klædeskab. De er helt uundværlige, uanset hvad dagen bringer. På jobbet, hjemme og på farten er afslappede sweatere og strikkede trøjer det helt rigtige valg. En enkel, sporty pullover i bomuld eller en elegant striktrøje i merino- eller kashmiruld, med V-udskæring, lynlås eller rullekrave – sweatere og strik til herrer har én ting til fælles: De er behagelige at have på og får os på en enkel, afslappet måde til at se godt ud. Hver eneste dag anderledes, men altid sådan som det passer til os.

Alsidige, bekvemme og afslappede som vi selv

Sent fredag eftermiddag, da du lukker døren til kontoret bag dig, er du helt og aldeles indstillet på en rolig, afslappet weekend. Hjemme smider du skoene og trækker den smalle pullover med V-udskæring i kashmir over hovedet og skal lige til at gå i bad, da telefonen ringer. Det er en af dine bedste venner. Han har planer om en sejltur med sin storebror i dennes båd i weekenden. Båden skal sejles til en anden havn, og din ven inviterer dig til at komme med. Du har ikke specielt megen sejlerfaring, men udsigten til at tilbringe to dage på det åbne hav og nyde stilheden og den salte vind tiltaler dig – en velkommen afveksling efter en stresset arbejdsuge.

I jeans og en varm zipp-hoodie i groft strik og med en lille taske over skulderen tropper du tidligt lørdag morgen op i lystbådehavnen og leder i dæmringen efter den rigtige bådplads. Du hører nogen råbe dit navn, og straks efter ser du din ven, der vinker til dig i halvmørket. Beskyttet mod morgenkøligheden i en mørk sømandstrøje i bomuld og en strik-beanie springer han over på kajen fra en smuk sejlbåd og hilser glædesstrålende på dig. Lidt efter ser du også hans bror komme frem på dækket. Han griner bredt og siger, at du bare skal komme om bord. Du kaster din taske over på dækket og hopper om bord. Din ven løsner fortøjningen, mens hans bror starter motoren. Da I sejler ud igennem det smalle havneindløb, ser I solen farve himlen rosa og orange i intense, lysende nuancer. Næppe er I ude på det åbne hav, før broderen slukker motoren, og du og din ven begynder at sætte sejlene. Han forklarer dig kort de forskellige sejl og hvad du skal være opmærksom på. Snart blafrer sejlene blidt i vinden i det smukke morgenlys, og den lille sejlbåd bevæger sig næsten lydløst fremad. Broderen griner anerkende og smøger ærmerne op på sin rullekravetrøje i fint strik og går nedenunder for at lave kaffe.

Strik og sweatere til herrer – stylish og smarte hver eneste dag

Det er en vidunderlig dag, så klar, at I mange gange kan se kysten, som I sejler parallelt med. I er ude på vandet hele dagen og planlægger at nå frem til en lille havn på ruten, hvor I kan overnatte. Solen er allerede ved at gå ned, da I endelig sejler ind i lystbådehavnen. Til trods for at vejret har været roligt og stille, er du udmattet efter at have opholdt dig i den friske havluft hele dagen og efter det uvante arbejde med at sætte sejlene og tage dem ned. Det bliver enstemmigt besluttet at finde en restaurant, hvor I kan spise aftensmad – ingen af jer har lyst til selv at lave mad. Hurtigt klæder du om, og i lyse chinos og en striktrøje med merinould springer du over på kajen, hvor din vens bror allerede venter. Lidt efter dukker også din ven op, i 5-pocket-jeans og en tofarvet pullover i bomuld. I slentrer i ro og mag ind til centrum i den lille by. Om natten sover du som en sten i den smalle køje om bord på den blidt vippende båd. Anden etape af turen er kortere end den første, så du får lov at sove længe om søndagen. Da du endelig forsovet klatrer op på dækket, iført jeans og en hoodie i fint strik, bliver du mødt af en strålende sol. De to andre er ingen steder at se. Du går i gang med at lave kaffe og finde ting frem til morgenmaden, og kort efter kommer din ven fløjtende tilbage om bord. Han har en let, tværstribet pullover i bomuld over skuldrene og bærer på en pose med friske rundstykker. Da I lidt senere alle tre sidder i solskinnet med en kop varm og velduftende kaffe og kigger ud over havet og ud i horisonten, har du svært ved at forestille dig, at du allerede i aften skal sove i din egen seng derhjemme.

Vis mere...
Vis mindre...