new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Bermudas til herrer fra Esprit

Bermudas er perfekte til fritidsbrug og til sport. Det store udvalg af stoffer og modeller giver mulighed for talrige variationer med overdele, bælter og sko: Afslappede bermudas med stretch i bomuld til en farvet longsleeve, elegante bermudas i lærred til skjorte og halvsko eller robuste Jeans-bermudas til en smart shirt med print – sammensæt dine outfits helt efter dit eget hovede, bermudas til herrer fuldender altid dit fritids-look på bedste vis.

Maskuline bermudas til herrer til enhver anledning

Mandag morgen finder du et postkort med et skibsmotiv i din postkasse. Mens du læser kortet, breder der sig et smil på dit ansigt. En af dine ældste venner vil gerne realisere jeres fælles ungdomsdrøm sammen med dig og en anden af jeres venner – og har til det formål lejet en båd i weekenden. Jeres fælles ungdomsdrøm er ganske vist en verdensomsejling, men en weekendtur er jo en begyndelse. Ugen flyver af sted. Fredag eftermiddag henter din ven dig, så I kan køre til det aftalte mødested. I lyse cargo bermudasshorts og en blå skjorte sætter du dig ind i bilen og svinger din rejsetaske om på bagsædet. Da I ankommer til mødestedet, står initiativtageren til turen allerede på bådebroen og vinker til jer, iført bermudas i bomuld med stretch, en smart shirt med print og elegante solbriller. I stiger alle om bord på den lille, fine båd, hvor der er plads nok til tre personer. Selvfølgelig sætter din ven kaptajnskasketten på hovedet og tager som den første roret.

Bermudas står for sol, sjov og stil

Din ven har planlagt en fin rute igennem fjorden med stop i et par af de mindre byer. Den første aften bliver I om bord, nyder stemningen på det stille vand og sidder længe og snakker. Det bliver en hyggelig aften – og da alle medbragte pølser, salater og drikkevarer er konsumeret, går de to andre til køjs. Selv bliver du siddende lidt på dækket og nyder aftenen. Næste morgen skinner solen fra en skyfri himmel, og da du kommer op på dækket iført afslappede bermudas i lærredsmiks, har de to andre allerede gjort morgenmaden klar. Mens I spiser, snakker I om turen i land senere i dag. Da I ved middagstid ankommer til den lille by, går du glad fra borde, iført opsigtsvækkende bermudas i bomuld med rudemønster og en hvid poloshirt. Sammen slentrer I rundt i den charmerende by og nyder den sommerlige stemning. Efter jeres udflugtpå land sejler I videre igennem fjorden. Efter et stykke tid kaster I anker og i dine bermudas i bomuld hopper du som den første i vandet for at blive afkølet, og de andre følger efter. Da du lægger dig på det solbeskinnede dæk for at blive tør, føler du, at hverdagen er langt væk. Om aftenen går I i land i den næste by på ruten. Iført afslappede jeans-bermudas i used-look og en langærmet shirt, sidder du sammen med dine to venner på et lille værtshus på havnen til langt ud på natten og lægger planer. Men dagen efter går turen allerede tilbage til udgangspunktet. Iført bermudas i used-look og en hvid T-shirt gør du og dine venner om eftermiddagen holdt på et traktørsted med udendørs servering. Næsten hjemme skåler I på jeres ven, der har taget det første skridt til at gøre jeres verdensomsejling til virkelighed – og lidt efter lægger I til ved bådebroen derhjemme. Men før I hver især tager hjem, må jeres ven stå model til en lille spøg: Med forenede kræfter kaster I ham, fuldt påklædt i jeans-bermudas og shirt, ud i det kolde vand – og springer straks selv i. Efter denne begivenhedsrige weekend ligger det helt fast, at der bliver flere sejlture sammen.

Vis mere...
Vis mindre...