new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

T-shirts til damer fra Esprit

T-shirts er beviset på, at de enkle ting tit er de bedste. Næsten umærkeligt har T-shirten udviklet sig fra den sporty-neutrale klassiker til et feminint allround-talent. Dame-T-shirts har alt det, der kendetegner tidløse favoritter: De er alsidige og foranderlige, de er uden alder og sætter igen og igen vores fantasi i gang. En velkendt basic-del? T-shirts til damer er meget mere end det. De er på én gang kvindelig nonchalance og afslappet eventyrlyst.

En tidløs klassiker, der hele tiden genopfinder sig selv

Allerede på vej til arbejde fredag morgen har du fornemmelsen af weekend. To lange fridage venter forude! Arbejdsdagen går helt af sig selv. Ringe, aftale deadlines, ordne papirarbejde – i en vandfald-shirt til hvide slim jeans eller i en basic T-shirt i stretch under en kort blazer får du hurtigt og nemt alt fra hånden, dit gode humør varer ved hele dagen. Hvad mon der sker i weekenden? Du har allerede din sportstaske med, for som altid står den på motion om fredagen efter arbejdet. Pilates med en arbejdskollega i fitnesscentret et par gader længere henne. En bekvem oversized shirt med print til leggings eller shorts giver dig den bevægelsesfrihed der er nødvendig til de krævende øvelser. I halvanden time koncentrerer du dig kun om dig selv og din krop, indtil du træt og fuldstændig i balance begiver dig hjemad – weekend!

Lørdag starter hjemme, dejligt roligt og helt afslappet i en enkel jersey-T-shirt eller en long-sleeve i bomuld. Nu er det tid til alle de livsvigtige småting: Læse avisen fra ende til anden, sortere i garderoben og i ro og mag snakke i telefon med din bedste veninde. Og også lige en ansigtsmaske eller ny neglelak: Lørdag formiddag er helt din egen, og du nyder den i fulde drag. Om eftermiddagen er der brug for din hjælp. En af dine gode venner har spurgt, om du vil hjælpe ham på loppemarkedet. Du pakker hurtigt en kasse med gamle plader, bøger og et par andre ting og begiver dig af sted. Vejret er skønt, og på loppemarkedet er der et farverigt leben. I en stribet T-shirt eller en ærmeløs viskose-shirt under en cardigan prutter du om prisen og gør flere røverkøb, henter kaffe og kage for dagens første indtægter og møder kendte ansigter. Sent om eftermiddagen fejrer du dit gode salg med mad på det lille thai-spisested rundt om hjørnet.

Fashion-shirt eller classic Tee – T-shirts til damer er med til det hele

Om søndagen skal du mødes med hele familien til brunch. Det dufter af kaffe og friske rundstykker, af røræg og din mors vidunderlige muffins. I V-neck T-shirt eller en fashion-shirt til bekvemme chinos nyder du den afslappede stemning, snakker, ler og er glad for, at I for en gangs skyld alle kan samles. Tiden flyver af sted, og det er sent om eftermiddagen, før du begiver dig hjemad med en dejlig følelse af tryghed og barndomshjem. Med en stille koncert i en af de små klubber inde i byen og sammen med din bedste veninde slutter du søndagen af. Afslappet-feminin og med antydningen af glamour i en effektfuld crinkle-shirt eller en raffineret fashion-shirt lader du dig inspirere af de blide, intense toner: Hvor skal næste ferie gå hen? Hvad mon du laver om et år? Men ligegyldigt hvor turen går hen og hvordan næste dag ser ud: Dame-shirts er helt sikkert med. De giver dit liv mangfoldighed og kulør, og de er inspirationskilde til din helt personlige stil. Helt enkle og noget helt særligt – det er T-shirts til damer fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...