new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Ballerinaer fra Esprit

Ballerinaer er for længst sluppet af med deres lillepige-image - de flade, feminine sko er i dag en uundværlig del af vores garderobe og en allround-løsning til ethvert outfit. Enkle eller elegante, af læder, lak eller tekstil, med sløjfer, snører, perler eller print, sporty flade eller elegante med en lille hæl: Ballerinaer er vidunderlige og lette og kan det hele - de er lige så smarte sammen med en nederdel eller kjole som til afslappede chinos eller smalle jeans. Meget feminine og alligevel meget bekvemme i alle situationer: Det klarer ballerinaer nemt.

Sporty, elegante, afslappede eller specielle, men altid lette og bekvemme

I marts er der fantastisk nyt: En veninde, som du tidligere har arbejdet sammen med, skal være et år i Paris, hvor hun skal arbejde med et vigtigt projekt for sit firma. Hun ringer for at høre, hvornår du kommer og besøger hende. Du behøver ikke lang betænkningstid. En varm forårsdag lander du i Charles de Gaulle-lufthavnen. I dit bekvemme rejse-outfit med lak-ballerinaer, sorte treggings og en strik-cardigan omfavner du din veninde, og I finder straks en taxa og kører til din venindes lille lejlighed midt på Montmartre. Da du spørger om seværdighederne i byen, melder hun leende pas - turistturen med Eiffeltårn, Louvre og Champs-Elysées kommer ikke på tale. I stedet for vil hun vise dig sit yndlingskvarter, så du oplever Paris fra den mest spændende side. Det er overraskende varmt, og du skifter hurtigt til en nederdel i A-linje og en top med blødt fald og romantiske ballerinaer af læder med remme. Din veninde tager dig med til Marais, et charmerende, historisk kvarter med snoede gader og smalle gyder. Mens I slentrer forbi små butikker og romantiske restauranter, fortæller hun om sit projekt og livet i metropolen. På en lillebitte plads mellem husrækkerne finder I til sidst en gammeldags café. Ved espresso og himmelske, farverige macarons får I styr på alt, hvad der er sket de sidste måneder, ler og planlægger de kommende dage.

Gode ved dine fødder, perfekte til feminine outfits - ballerinaer kan det hele

Næste dag sover I længe og begiver jer så af sted til Quartier Latin. Det livlige studenterkvarter indbyder til at slentre rundt og kigge og shoppe og overrasker dig med sin mangfoldighed. Afslappet, men med typisk fransk elegance, i farvede ballerinaer i velour, mørke denim slim jeans og en chiffon-top, din veninde i capribukser, en jersey-bluse med blødt fald og ballerinaer i læder-look med pyntesløjfe, slentrer I rundt i gaderne, spiser frokost i en typisk lille restaurant og nyder det livlige leben i kvarteret. Om aftenen er Paris' natteliv på programmet. Din veninde kender en klub i nærheden af Bastillen, hvor man i weekenden kan høre nogle specielle bands spille. Afslappet stylet i skinny jeans i en klar rød farve, en vandfald-top og ballerinaer med kilehæl træder I ind i kælderlokalet. Der er larm og propfyldt, men I bliver straks grebet af den medrivende blanding af chansons og swing, der spilles på scenen. I får næppe bestilt jeres drinks i baren, før I også begynder at danse ligesom de mange begejstrede mennesker på dansegulvet.

Det er den sidste dag på din lynvisit. Du giver dig tid til at vågne i ro og mag. Efter et brusebad bestemmer du dig for et bekvemt outfit med lyse chinos, en kort trøje med V-udskæring i kashmir og flade ballerinaer med hulmønster og gummisål. Så begiver du dig hen til din venindes stamcafé ikke langt fra hendes lejlighed. Stilægte med et stort glas café au lait og friske croissanter sidder I ved et rundt bord og prøver at læse en fransk avis, i baggrunden er der stille musik. I snakker igen om den fantastiske aften og føler, at I kunne blive siddende her for evigt. Men så er det tid. Endnu en afslappet gåtur igennem Montmartre, et par billeder til minde om jeres dage, og så tager du af sted til lufthavnen - fast besluttet på snart at komme igen.

Vis mere...
Vis mindre...