new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sneakers til damer fra Esprit

Sneakers står for afslappet skostil – de tidligere sportssko er for længst blevet et meget populært mode-accessory. Sneakers er lige så flotte i den klassiske kombination med jeans som til chinos, capribukser og endda nederdele af denim eller bomuld. Og selv om moderne sneakers fås i et væld af materialer, farver og former, og vi skal vælge mellem sneakers i farvet materialemiks, bløde velour-sneakers, smarte sneaker-booties og hundredvis af andre, så elsker vi først og fremmest sneakers, fordi de er bekvemme og udstråler en særlig afslappethed. Det skal være casual - og derfor behøver vi sneakers til damer.

Bekvemmelighed med en stor portion style

I denne weekend kommer din yndlingsnevø for første gang alene på besøg hos dig. For den otteårige er det en kæmpeoplevelse og hans første rigtige rejse. Du er mindst lige så spændt. Du har taget fri fredag eftermiddag for at hente ham på banegården. Stadig i dit afslappede kontor-outfit, høje veloursneakers i en varm brun farve, chinos og en kort læder-blouson, vinker du til ham på lang afstand og giver ham så et stort knus. På vej tilbage til din lejlighed snakker I om, hvad I skal lave om eftermiddagen: Kigge på skibe i havnen eller hellere tage til den kæmpestore legeplads i parken? Din nevø bestemmer sig for skibene. I jeans i used-look og sneakers i materialemiks i en lysende, klar farve, traver I af sted til S-toget for at komme ned til havnen. Mens I spiser en stor is, kigger I på et stort containerskib, der netop sejler ind i havnen: I slentrer langs vandet, fodrer mågerne og lytter til et par gademusikanter. I tager med en af de store dobbeltdækker-busser på en sightseeing-tur rundt i byen og nyder udsigten fra det øverste dæk, mens I cruiser rundt til de mange seværdigheder. Efter en kæmpestor portion spaghetti til jer hver går din nevø glad og lykkelig i seng. Ikke længe efter falder du i søvn på sofaen.

Diskrete eller i trendfarver, ensfarvede eller multicoloured - der er sneakers til enhver smag

Tidligt lørdag morgen lister du dig ud for at købe friske rundstykker. Solen skinner, og i leggings, sneakers med kantebånd i tekstil og en zip-hoodie sætter du i løb hen til bageren rundt om hjørnet. Da din nevø en time senere søvndrukken kommer ud i køkkenet, har du allerede dækket morgenbordet med rundstykker, juice, kakao og frisk frugt. Mens I spiser morgenmad, bliver I hurtigt enige om at tage en tur i zoologisk have. I skinny jeans i mørk denim og en strik-cardigan til afslappede rålæder-booties med blød sål er du perfekt klædt på til at gå rundt i det store anlæg i timevis. Akvariet med tropefisk, elefanterne og isbjørnene - din nevø er vildt betaget og selv er du også fascineret af de mange eksotiske dyr og de flotte anlæg. Det er eftermiddag før I er hjemme igen. Mens I slapper af i sofaen med småkager og te, snakker I om, hvad I hver især bedst kunne lide. Til om aftenen har du billetter til et børneteaterstykke inde i byen. Du glæder dig næsten lige så meget som din nevø til at se "Hodja fra Pjort", en klassiker, som du selv elskede som barn. I en nederdel med lige snit i velour og en trøje med V-udskæring, dertil sneakers af nubucklæder, nyder du forestillingen og din nevøs spændte ansigt. I S-toget på vej hjem putter han sig ind til dig og sover trygt.

Du har planlagt noget helt særligt om søndagen. I sover begge længe og spiser en god morgenmad, og så tager I af sted til en café, som en af dine gode venner har. I afslappet søndags-outfit med snøre-booties, sorte slim jeans og en sweatshirt, går du og din nevø ind i café-køkkenet, hvor din ven netop er ved at gøre bagværk og kager klar til dagen. Her får din nevø lov til at være med: Han hjælper til med at lave en marcipanlagkage og får så lov til at pynte en plade hjemmelavede småkager helt efter sit eget hoved. I skal skynde jer for at nå til banegården til tiden - med en stor pose småkager og masser af dejlige minder.

Vis mere...
Vis mindre...