new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrejakker fra Esprit

Det er længe siden, at jakker til herrer bare var en funktionel beklædningsgenstand. De er ganske vist stadig fremragende ledsagere i regn, blæst og kulde, på løbeturen, i fritiden og på vej til kontoret. Men derudover har herrejakker og -frakker på meget stilfuld vis udviklet sig til en vigtig del af vores outfit. En kraftig dufflecoat, en varm dunparka eller en sporty blouson i bomuld, med de nye jakker til herrer ser vi godt ud året rundt – og altid så det passer til vores egen stil.

Markant, sporty eller klassisk – jakker og frakker til alle slags fashion-humør

Det er forår og tid til forandring: Du flytter til en anden by, klar til en topstilling hos et lille, meget velrenommeret bureau. Pludselig skal alt gå hurtigt. Du skal sætte den gamle lejlighed i stand, flytte – og så er du allerede på vej til kontoret til den første dag på dit nye job. Det er en trist, regnvåd dag, men det påvirker dig, og da slet ikke din energifyldte stemning, det mindste i din diskrete frakke i kashmir og smalt snit. Så snart du kommer ind på kontoret, er dine tanker under alle omstændigheder rettet helt og fuldt mod dine nye opgaver. Du glæder dig til udfordringerne i de kommende uger. Du skal lære kolleger at kende, koordinere projekter, udforske den nye by og dens kvarterer – der er meget at nå og ugerne flyver af sted. Da dagene bliver længere, har du allerede fundet dig godt til rette. Et vigtigt projekt er sat i gang, i din lejlighed er alt på plads, og om aftenen vil to af dine kolleger vise dig deres yndlingsbar inde i byen. Jeans og boots og en afslappet læderjakke i biker-stil, nonchalant, vejrfast og varm nok til forsommenætterne, der stadig kan være kølige. Det bliver langsomt varmere, og du føler dig allerede fuldstændigt hjemme. Allerede efter et par uger fandt du en stor park lige i nærheden af din lejlighed, ideel til løbeturene alene om morgenen og afslappede fodboldkampe efter fyraften. Efter en fodboldkamp, hvor du i over en time har givet alt hvad du har i dig sammen med et par venner, sidder I lidt og kigger på livet i parken, mens solen langsomt går ned. Din lette sporty jakke i bomuld med voks belægning passer til lejligheden og er rigtig god at have med, når mørket falder på.

Jakker som skabt til vores outfit og vores personlighed

Nu kommer de gamle venner på besøg: De vil alle sammen se, hvordan du har det og opleve dit nye hjem om sommeren. Dage ved søen, udflugter i området, shoppingture og seværdighederne i byen – det føles som at være på ferie. Sammen med en god veninde går du rundt i byens in-kvarter, kigger rundt i de små butikker og møder her og der bekendte og arbejdskolleger. Aftenen tegner til at blive fantastisk – perfekt vejr til open air-filmen i den nærliggende park. Sommerligt afslappet i en blouson i læder-look eller en blød jakke af lammenappa tager du af sted hen under aften, med en flaske vin og et tæppe i bagagen. Luften er lun, og du nyder en gammel klassiker under den frie himmel og i en uforglemmelig stemning.

Alt for hurtigt er sommeren forbi, men efteråret giver byen sin helt egen charme. I en foret parka i military-look og strikhue går du lange ture alene i efterårsskoven og nyder den kraftige blæst og de glødende farver. Du slapper af og samler ny energi til jobbet, der kræver meget af dig. Om morgenen blæser det, og det er stadig ret mørkt, da du går til kontoret iført en varm, stilfuld dufflecoat. Den lille gåtur gør dig vågen, og du ankommer frisk og i godt humør. Med den første sne får du forstærkning fra din gamle hjemby. En tidligere arbejdskollega flytter til byen og har fundet en lejlighed ikke langt væk fra din. Weekenden byder på en blå himmel og vintersol, og iført jeans og en vatteret, varm sweat-hoodie hjælper du ham med flytningen. Med mange hjælpende hænder er møblerne hurtigt flyttet op og alle flyttekasserne står på deres rette sted. Ved aftenstiden er I færdige. I aftaler at mødes en time senere på den italienske restaurant et par gader længere henne, som er dit absolut bedste tip og det perfekte sted at fejre flytningen og det nye job. Du tager et hurtigt brusebad, klæder dig om og så tager du allerede ud i den kolde vinteraften i en tyk foret vinterjakke af kanvas eller en dun-parka med hætte. Vinteren er lang – men du er klar til alle de oplevelser og eventyr, der venter.

Vis mere...
Vis mindre...