new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Accessories til badeværelset fra Esprit

Badeværelset er det første rum, vi går ind i om morgenen, og det sidste, vi forlader om aftenen. Med de rigtige accessories kan badeværelset blive en rigtig oase af velvære, hvor vi gerne opholder os, styler os og rekreerer. Med brugsgenstande som tandbørsteholdere og sæbeautomater i flotte materialer og elegant design udstråler badeværelset stil og kvalitet. Med en højluvet bademåtte i trendfarver, moderne håndklæder i stone-washed-look med matchende vaskehandske og vores helt personlige yndlingsbadekåbe i blød bomuldsfrotté bliver vores badeværelse til vores helt eget spa-område – og det hver dag på ny.

Plads til afslapning med smarte bad-accessories

Det er næsten ikke til at tro: Efter at have søgt i en evighed har din søster fundet en ny lejlighed. Da hun altid har beundret din sans for indretning og design, spørger hun dig efter flytningen, om du vil hjælpe med at indrette den nye lejlighed. Flere dage i forvejen spekulerer du på, hvad du kan tage med som indflytningsgave. Så kommer du i tanker om sidste gang, hun var på weekendbesøg hos dig, hvor hun efter at have taget et langt bad kom hen til dig iført en stribet badekåbe og sagde, at hun vist aldrig havde set et badeværelse, der var så afslappet og samtidig stylish som dit. Du blev meget glad for denne kompliment, for dit badeværelse er et helt særligt sted for dig, hvor du især efter en stresset arbejdsdag forkæler dig selv med et langt karbad med tændte stearinlys. Du har suppleret den puristisk-moderne stil i rummet med sæbeautomat, tandbørsteholder og andre bad-accessories i massiv keramik i varme sandfarver, der gør, at rummet udstråler hygge og ro. Med bademåtter og bløde håndklæder i frotté i matchende farver er badeværelset for dig blevet til et sted, som du kan trække dig tilbage til og nyde en stund med afslapning og velvære. Du har bestemt dig: Du giver din søster forskellige accessories til badeværelset.

Accessories til badeværelset – med kærlighed til detaljen

Da du kommer hen til din søsters nye lejlighed, giver I hinanden et stort knus. Posen med gaverne stiller du diskret i garderoben. Først skal I arbejde: I bruger hele dagen på at stille møbler på plads, sludrer og griner, flytter så om på det hele igen, indtil I endelig er tilfredse med resultatet, men også totalt udmattede. Da din søster går hen til den japanske take-away rundt om hjørnet for at hente sushi til jeres velfortjente aftensmad, skynder du dig at gøre din overraskelse klar: På badeværelset fordeler du de taupe-farvede bad-accessories i rustfrit stål med mat belægning, som du har haft med. På kanten af håndvasken stiller du en elegant, rund sæbeskål, hvori du lægger en fin sæbe med olivenolie. På hylden over håndvasken stiller du en elegant tandbørsteholder og et krus med låg i rustfrit stål til de mange små ting, som din søster plejer at sprede ud over hele hylden. Som et særligt blikfang har du desuden købt fyrfadsstager i læderlook i taupe, der supplerer de fine bad-accessories fantastisk flot og giver en stemningsfuld belysning. På kanten af badekarret stiller du nogle glas med tykke stearinlys, før du fylder vand i badekarret og tilsætter afslappende lavendelolie og lægger en blød kimono i frotté og håndklæder med broderi klar. Da din søster kommer tilbage, fører du hende med bind for øjnene ud på badeværelset. Hun er begejstret og takker dig overstrømmende, for nu kan hun endelig smide de kulørte plastiktandkrus og den store muslingeskal ud, som hun i årevis har brugt som sæbeskål. Overraskelsen er lykkedes over al forventning, og da din søster er kommet op af badet, spiser I den lækre sushi og skåler med hvidvin i glassene på den nystylede lejlighed.

Vis mere...
Vis mindre...